Circuit Revelion 2018- Africa de Sud

Revelion 2018- Africa de Sud

1995 €

021.210.30.18
rezervari@oltextur.ro www.oltextur.ro

Intinerariu

Cape Town - Africa de Sud;
Johannesburg - Africa de Sud

Program

Revelion 2018- Africa de Sud
Perioada: 27.12.2017 – 07.01.2018

Ziua 1 (27.12) BUCURESTI – ISTANBUL – CAPE TOWN
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 20:00 pentru imbarcare pe cursa TURKISH AIRLINES cu destinatia Cape Town. Decolare la ora 21:55. 

Ziua 2 (28.12) CAPE TOWN 
Sosire la Istanbul la ora 00:30. Decolare spre Cape Town la 02:45. Sosire in Cape Town la ora locala 13:00. Transfer si cazare la hotel Southern Sun Cape Sun 4* (sau similar). Timp liber pentru odihna sau, optional, plimbare impreuna cu insotitorul roman de grup pe pitoreasca promenada Victoria & Albert, localizata la malul oceanului, cu Table Mountain in fundal. Numeroasele restaurante, terase si magazine situate de-a lungul promenadei fac din acest loc principalul punct de intalnire pentru turistii sositi din toata lumea.

Ziua 3 (29.12) CAPE TOWN 
Mic dejun. Tur panoramic de jumatate de zi al cosmopolitului oras Cape Town. Vom putea admira: Primaria, Biblioteca Municipala, Castelul Bunei Sperante, Parlamentul, Muzeul Africii de Sud, Biserica Anglicana. Vom vizita Muzeul Bo-Kaap, fosta casa a unui cunoscut lider turc, mobilata in stilul tipic comunitatii musulmane. De asemenea, daca vremea permite, vom urca cu telecabina rotitoare pe Table Mountain, masivul de granit si calcar ce domina orasul, pentru a admira o panorama spectaculoasa. Dupa-amiaza, timp liber pentru plimbari pe cont propriu sau excursii optionale. Cazare la hotel Southern Sun Cape Sun 4* sau similar in Cape Town

Ziua 4 (30.12) CAPE TOWN – TURUL PENINSULEI 
Mic dejun. Ziua este dedicata ”turului peninsulei”, excursie de o zi ce va ofera posibilitatea de a ajunge la Cape Point – considerat de renumitul navigator Francis Drake drept „cel mai frumos promontoriu din lume”. In Golful Hout, in functie de vreme, vom putea face o plimbare cu barca pana la Insula Seal si Insula Duiker pentru a admira numeroasele colonii de foci ingramadindu-se pe stancile golase, precum si nenumarate specii de pasari. Apoi, oprire in golful Boulders – loc de adunare a frumosilor pinguini africani. Urcare cu funicularul pe Cape Point. Ajunsi in varf, vom admira Capul Bunei Sperante, vechiul far si noul far, unul dintre cele mai luminoase din Africa. Turul se va incheia cu vizita Gradinii Botanice Kirstenbosch, pentru a admira unele dintre cele mai frumoase si rare plante din lume. In aceasta zona exista o varietate incredibila de specii de plante. Intoarcere la hotel Southern Sun Cape Sun 4* (sau similar) in Cape Town.

Ziua 5 (31.12) CAPE TOWN – ZONA VITICOLA STELLENBOSCH 
Mic dejun. Excursie in zona viticola Stellenbosch si degustare de vinuri. Vinurile din Africa de Sud sunt recunoscute la nivel mondial pentru calitatea deosebita, iar districtul Stellenbosch este cea mai renumita regiune viticola din tara, de aici provenind cele mai cunoscute vinuri fine. Va invitam sa aflati o parte din secretele producatorilor locali si de asemenea sa degustati mai multe tipuri de vin. Dupa-amiaza, timp liber pentru pregatire pentru petrecerea de Revelion. Seara, participare la cina festiva organizata la restaurantul traditional Gold.

Ziua 6 (01.01) LA MULTI ANI 2018! CAPE TOWN
Mic dejun. Timp liber pentru odihna. Cazare la hotel Southern Sun Cape Sun 4* sau similar in Cape Town. 

Ziua 7 (02.01) CAPE TOWN – JOHANNESBURG (zbor)
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul cu destinatia Johannesburg. Plecare la 09:10 si sosire la 11:10. Transfer si cazare la Hotel Holiday Inn Sandton 4* (sau similar). Va invitam sa va petreceti restul zilei bucurandu-va de facilitatile acestui complex elegant sau plimbandu-va impreuna cu insotitorul de grup prin Piata Sandton, zona renumita pentru magazinele si restaurantele sale. 

Ziua 8 (03.01) JOHANNESBURG
Mic dejun. Intreaga zi este dedicata turului orasului Johannesburg si a orasului Soweto. Johannesburg, situat la o altitudine de peste 1500 metri, se mandreste cu titlul de cel mai mare oras al tarii. Pe parcursul turului, vom avea ocazia sa admiram Districtul Central de Afaceri, Curtea Magistratilor si Carlton Centre – cu cel mai inalt turn de pe continent. Daca timpul permite, vom vizita Muzeul Africa, centrul cultural, istoric si arheologic al triburilor africane. Ne vom indrepta apoi spre Soweto, oras construit in anii 1950 la sud de Johannesburg pentru muncitorii navetisti negri. Daca in trecut Soweto a fost orasul-simbol al rezistentei africanilor contra regimului de apartheid, in prezent orasul este recunoscut pentru amestecul sau de culturi si limbi vorbite. Turul include cele mai importante obiective turistice ale orasului: Piata Libertatii, Muzeul Hector Pieterson si Biserica Regina Mundi. In drumul nostru, vom trece pe langa casa lui Nelson Mandela si pe langa cel mai mare stadion din Africa, Soccer City, care a gazduit finala Cupei Mondiale de Fotbal 2010. Intoarcere la hotelul Holiday Inn Sandton 4* sau similar in Johannesburg.

Ziua 9 (04.01) JOHANNESBURG – KRUGER PARK
Dupa micul dejun, plecam spre Kruger Park, urmand Panorama Route, una din cele mai frumoase magistrale din Africa de Sud. Astazi vom avea ocazia sa admiram Canionul Blyde River, al doilea ca marime din Africa si al treilea din lume. Canionul incepe din orasul Graskop si include Bourke’s Luck Potholes (Puturile Norocoase ale lui Burke) – denumite astfel dupa numele cautatorului de aur, Tom Burke. La God’s Window vom descoperi una dintre cele mai frumoase privelisti din lume. Seara, cazare si cina la Hotel Protea Kruger Gate 4* sau similar.

Ziua 10 (05.01) KRUGER PARK
Plecare matinala (ora 05:30) spre poarta de intrare a Parcului Kruger. Micul dejun va fi servit la pachet. Cunoscatorii spun ca dimineata devreme si dupa-amiaza sunt cele mai bune momente de surprindere a animalelor. Astfel, pe parcursul zilei ne vom bucura de doua sesiuni de safari: una dimineata pentru a urmari indeaproape trezirea animalelor, si alta dupa-amiza. Parcul National Kruger se numara printre cele mai mari rezervatii naturale de pe glob, atragand numerosi turisti deoarece aici se pot observa in salbaticie cele cinci mamifere de talie mare ale Africii: elefantul, rinocerul, leul, leopardul si bivolul african. Pranzul va fi servit la pachet iar cina la restaurantul hotelului Protea Kruger Gate 4* sau similar. 

Ziua 11 (06.01) KRUGER PARK – JOHANNESBURG - ISTANBUL
Mic dejun. La ora 10:00 este prevazut transferul spre aeroport pentru zborul spre Istanbul. Decolare la ora 19:20.

Ziua 12 (07.01) ISTANBUL – BUCURESTI
Sosire la Istanbul la ora locala 06:05 dimineata si plecare spre Bucuresti la 09:05. Sosire la Bucuresti la ora 09:30.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale): 
27.12: Bucuresti 21:55 – Istanbul 00:30 / 02:45 – Cape Town 13:00 (28.12.2017) 
02.01: Cape Town 09:10 – Johannesburg 11:10
06.01: Johannesburg 19:20 – Istanbul 06:05 / 09:05 – Bucuresti 09:30 (07.01.2018)

GRUP MINIM:
30 persoane. Pentru grup 25-29 persoane, pretul se majoreaza cu 50 EURO/ persoana. Pentru grup 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 75 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau programul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

CONDITII FINANCIARE:
TERMENE DE PLATA:
•    20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
•    60% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii; 
•    20%  din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30
zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
•    5% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face dupa inscriere pana cu 84 zile inaintea plecarii; 
•    20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 83 zile - 61 zile inaintea plecarii; 
•    50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 60 zile - 46 zile inaintea plecarii; 
•    80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 45 zile - 25 zile inaintea plecarii;
•    100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 25 zile inaintea plecarii

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

DOCUMENTE NECESARE OBTINERII VIZEI:
-    pasaport valabil minim 2 luni de la data plecarii, cu minim 2 pagini complet libere
-    1 fotografie recenta tip pasaport
-    formular de viza corect completat
-    adeverinta de salariat in engleza sau traducere legalizata (cu urmatoarele mentiuni: functie, numar zile concediu si faptul ca turistul este in concediu si va continua, la intoarcere, activitatea in acelasi loc de munca) sau talon de pensie; trebuie prezentata atat adeverinta in romana, cat si traducerea legalizata.
-    extras cont bancar
-    pentru minori: copie certificat de nastere, copie pasaport ambii parinti, copie certificat de casatorie / divort parinti.
Nota: Actele de depun la Ambasada pentru tot grupul, cu 4 saptamani inainte de plecare, durata de procesare a vizelor fiind de aproximativ 3 saptamani. Ambasada isi reserva dreptul de a solicita prezenta personala a turistilor la Ambasada Africii de Sud din Bucuresti in vederea depunerii actelor.

Nr. Zile : 12 zile
Transport oferit : Avion

tarife standard

Plecari in data

Pret / Persoana

Rezerva

27/11/2017

1995 €

Pentru disponibilitati si alte tipuri de camere, reduceri copii etc, va rugam contactati agentia la numarul 021.210.30.08
Oferta este valabila in perioada mentionata, in limita locurilor disponibile

Servicii incluse

-transport cu avionul Bucuresti – Cape Town si Johannesburg – Bucuresti cu compania TURKISH AIRLINES (escale la Istanbul);
-transport cu avionul Cape Town - Johannesburg cu companie locala;
-9 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 4*: 5 nopti la hotel 4* in Cape Town, 2 nopti la hotel 4* in Johannesburg, 2 nopti la hotel 4* langa Kruger Park;
-un pranz la pachet in Kruger Park (05.01) si doua cine (04.01 si 05.01);
-transferurile, excursiile, vizitele si intrarile mentionate in program: tur Cape Town (29.12), Turul Peninsulei (30.12), excursie in zona viticola Stellenbosch (31.12), tur Johannesburg si Soweto (03.01), Canionul Blyde River (04.01), safari in Parcul Kruger (05.01);
-taxele de intrare in Kruger Park si safari in masini de teren decapotabile in ziua de 05.01;
-ghizi locali vorbitori de limba engleza;
-insotitor roman de grup.

Servicii neincluse

-taxele de aeroport pentru zborurile internationale si locale: 490 EURO/persoana (pot suferi modificari);
-taxa de viza: 43 EURO/ persoana (poate suferi modificari);
-cina festiva de Revelion la restaurantul GOLD (obligatorie): 140 EURO/persoana;
-excursii optionale;
-asigurarea storno (optionala) se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
-bacsisuri – se practica in zona (35 EURO/persoana, se achita insotitorului de grup, la sosirea in Africa de Sud);
-alte intrari decat cele precizate si alte excursii optionale.

Suplimente

Supliment camera single: 555 EURO

Reduceri

Reducere copil 2-11.99 ani (in camera cu 2 adulti): 220 EURO

Program

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Slatina - 0249 411 411

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Bucuresti - 021 210 30 18

Luni-Vineri 10:00 - 18:00