Program Rusalii

Agentiile noastre vor fi inchise luni, 28.05.2018

Hotel Elisabethpark

Salzburger Land - Bad Gastein

Intrebari despre oferta? Contacteaza-ne!

021 210 30 18
0249 411 411
Luni-Vineri: 10:00-18:00

Descriere Hotel

Renovat in anul 2008, hotelul Elisabethpark 4*este localizat in centrul statiunii Bad Gastein.

Facilitati

Hotelul Elisabethpark 4* ofera oaspetilor sai restaurant localizat cu vederea spre munte, cu o panaroama impresionanta, restaurantul Pralatur a la carte, hol, lift, garaj (contra cost), camera cu skiuri, piscina termala interioara, sauna, baie cu abur, solar (contra cost), sala de fitness, centru de infrumusetare.

Camere

Hotel Elisabethpark 4*  dispune de 119 camere confortabile, impartite intre 2 cladiri conectate. Exista mai multe tipuri de camere: single, duble , duble lux si apartamente. Camerele de fumat pot fi rezervate la cerere.
Camerele single au bai proprii, balcon, telefon, seif, minibar, TV satelit, radio, telefon direct si birou.
Camerele duble au bai proprii, balcon, telefon, in mic lobby, seif, minibar, TV satelit, radio, telefon direct si birou.
Camerele dble"de luxe"au balcon, bai proprii, un lobby mic, telefon, seif, minibar, TV satelit, radio, telefon direct si birou.In acest tip de camere se pot amplasa 1-2 extra paturi.

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, insa nu garantam ca informatiile sunt complete sau nu contin erori. De aceea, va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa ne cereti informatiile actualizate. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.
Te-ar putea interesa si...

Lindenhof

Preturi la cerereElisabethpark

Preturi la cerereBarenhof

Preturi la cerereMozart

Preturi la cerereProgram

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Slatina - 0249 411 411

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Bucuresti - 021 210 30 18

Luni-Vineri 10:00 - 18:00