Hotel Evianquelle

Salzburger Land - Bad Gastein

Intrebari despre oferta? Contacteaza-ne!

021 210 30 18
0249 411 411
Luni-Vineri: 10:00-18:00

Descriere Hotel

Hotelul Evianquelle 3* se afla la periferia localitatii Boeckstein, la 4 km de centrul statiunii Bad Gastein, inconjurat de un peisaj idilic, de cascade si izvoare de ape tamaduitoare. Oaspetii pensiunii pot consuma aceasta apa, ce a fost declarata in anul 1903 ca apa terapeutica, fiind recomandata persoanelor cu probleme digestive si persoanelor ce sufera de boli renale. Statia de autobuz spre Bad Gastein se afla in fata hotelului, gara din Bad Gastein este situata la 4 km de hotel. Hotelul Evianquelle este situat la 4 km de zonele de schi Bad Gastein sau Sportgastein.

Facilitati

Hotelul Evianquelle 3* ofera oaspetilor sai lift, receptie, parcare, sala de mese, solar (contra cost), sauna (gratuit) si transfer gratuit pana in Bad Gastein.
Nu este permis accesul cu animale de companie.

Camere

Camerele duble sunt spatioase si amenajate cu gust, sunt dotate toate cu dus, WC, balcon, radio, TV satelit, telefon, seif. Camerele family permit cazarea a doi adulti cu doi copii si au aproximativ 30 mp.

Masa

Mic dejun bufet, cina meniu cu 3 feluri de mancare.

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, insa nu garantam ca informatiile sunt complete sau nu contin erori. De aceea, va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa ne cereti informatiile actualizate. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.
Te-ar putea interesa si...

Lindenhof

Preturi la cerereElisabethpark

Preturi la cerereBarenhof

Preturi la cerereMozart

Preturi la cerereProgram

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Slatina - 0249 411 411

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Bucuresti - 021 210 30 18

Luni-Vineri 10:00 - 18:00