informatii despre: Austria

Ca orice natiune , Austria este produsul diverselor dezvoltari geopolitice,iar "austriac" este un concept care cuprinde diversitatea culturala si etnica. Sa nu uitam ca Austria este tara lui Johann Strauss si a lui Mozart.Austria este tara muzeelor, dar si a peisajelor alpine care-ti taie rasuflarea

citeste tot...

informatii despre: Zell am See

 Statiunea Zell am See fiind cunoscut mai mult ca o statiune montana alpina, are si o traditie istorica, care dateaza inca din secolul 8-lea. Atractia principala a orasului - statiune este Lacul Zell, un lac mare si superb chiar in mijlocul statiunii. In jurul lacului sunt construite numeroase cafe

citeste tot...

Apartamentele Grinzing
Salzburger Land - Zell am See

Descriere Apartamente


Locatie: apartamentele se afla la aproximativ 50 m de lacul Zeller si la 900 m de centru si la apoximativ 50 m de statia de ski bus.
 

Camere

Apartamente: sunt frumos mobilate. In living au chicineta cu 2 plite pentru gatit, cuptor cu microunde, frigider si filtru de cafea. Toate apartamentele au cablu tv, radio, si partial terasa sau balcon.
Apartamentele de tip B au 1 dormitor (pentru 2 persoane), chicineta, living cu canapea (pentru 2 persoane), baie cu wc. Apartamentele de tip C au 2 dormitoare, chicineta, living cu canapea (pentru 2 persoane), baie cu wc.

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, insa nu garantam ca informatiile sunt complete sau nu contin erori. De aceea, va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa ne cereti informatiile actualizate. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.
Te-ar putea interesa si...

Trinker

Preturi la cerereOpitz Schmittenstraße

Preturi la cerereSommer Centre

Preturi la cerereGrinzing

Preturi la cerereProgram

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Slatina - 0249 411 411

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Bucuresti - 021 210 30 18

Luni-Vineri 10:00 - 18:00