Pensiunea Haus Miramonte

Tirol - Solden

Intrebari despre oferta? Contacteaza-ne!

021 210 30 18
0249 411 411
Luni-Vineri: 10:00-18:00

Descriere Pensiune

 Pensiunea Haus Miramonte se afla in districtul Windau, la o distanta de aproximativ 1 km fata de Solden si la 85 km fata de Innsbruck.
Ski lift-ul Gaislachkoglbahn se afla la aproximativ 150 m, iar Giggijochbahn se afla la aproximativ 1,3 km. La 200 m distanta se poate practica ski fond
Cea mai apropiata zona de shopping se afla la 600 m.

Facilitati

 Pensiunea Haus Miramonte dispune de parcare, camera depozit pentru echipamentul de ski (cu suport incalzit pentru clapari), internet. La o distanta de aproximativ 1 km se afla piscina publica interioara. Pensiunea nu accepta animale de companie.
Gratuit: sauna, baie de aburi. Acestea pot fi folosite zilnic, cu exceptia zilei de sambata.
Pensiunea nu accepta grupuri.
 

Camere

 Pensiunea Haus Miramonte pune la dispozitia dumneavoastra apartmente pentru 2-4 persoane, cu 2 camere (dormitor + living), baie, chicineta, avand aproximativ 37 m². In dormitor este un pat matrimonial, iar in living o canapea dubla. Chicineta este dotata cu: 2 plite electrice, masina de spalat vase, frigiter, filtru de cafea. Camerele dispun de radio, seif, acces internet (contra cost), cablu TV.

Masa

 Pensiunea Haus Miramonte pune la dispozitia turistilor serviciul de brutarie.

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, insa nu garantam ca informatiile sunt complete sau nu contin erori. De aceea, va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa ne cereti informatiile actualizate. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.
Te-ar putea interesa si...

Haus Miramonte

Preturi la cerereHaus Rosenhof

Preturi la cerereAlpenheim Jorgele

Preturi la cerereBergsee

Preturi la cerereProgram

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Slatina - 0249 411 411

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Bucuresti - 021 210 30 18

Luni-Vineri 10:00 - 18:00