Pensiunea Haus Rosenhof

Tirol - Solden

Intrebari despre oferta? Contacteaza-ne!

021 210 30 18
0249 411 411
Luni-Vineri: 10:00-18:00

Descriere Pensiune

Pensiunea Haus Rosenhof se afla in districtul Zwieselstein, la o distanta de aproximativ 4 km fata de Solden si la 90 km fata de Innsbruck. Orasul Zwieselstein se afla la 250 m. Cea mai apropiata zona de shopping se afla la 3 km si tot acolo este si cel mai apropiat supermarket.
Ski lift-ul Gaislachkoglbahn se afla la aproximativ 3,5 km. Statia de autobuz este la 250 m (transport gratuit). La o distanta de aproximativ 400 m se poate practica ski fond.
Pensiunea accepta animale de companie, insa trebuie mentionat in momentul rezervarii.
 

Facilitati

Pensiunea Haus Rosenhof dispune de parcare, masina de spalat (cu monede), uscator (cu monede), camera depozit pentru echipamentul de ski (cu suport incalzit pentru clapari).

Camere

Pensiunea Haus Rosenhof este compusa din 2 apartamente, avand 7 dormitoare pentru 14-16 persoane, 2 bai, living, chicineta, avand aproximativ 240 m² si 2 etaje.
*La subsol sunt chiriasi permanenti.
La parter este livingul echipat cu scaune, mese si banci pentru 16 persoane, soba de teracota si accesul catre terasa. La etajul 1 este un living ce apartine apartamentului 2, avand o canapea dubla si soba de teracota. Aici se afla balconul.
Chicineta de la parter este dotata cu: 4 plite ceramice, cuptor, cuptor cu microunde masina de spalat vase, frigider, filtru de cafea. 
In livingul de la etajul 1 mai exista o chicineta echipata cu 4 plite electrice, frigider, cuptor, filtru de cafea.
Pozitionarea camerelor:
- parter: 1 dormitor cu 2 paturi Single, 2 dormitoare cu paturi matrimoniale;
- etajul 1: 1 dormitor cu pat dublu si iesire catre balcon, 1 dormitor cu pat dublu si iesire catre terasa, 2 dormitoare cu pat Single.

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, insa nu garantam ca informatiile sunt complete sau nu contin erori. De aceea, va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa ne cereti informatiile actualizate. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.
Te-ar putea interesa si...

Haus Miramonte

Preturi la cerereHaus Rosenhof

Preturi la cerereAlpenheim Jorgele

Preturi la cerereBergsee

Preturi la cerereProgram

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Slatina - 0249 411 411

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Bucuresti - 021 210 30 18

Luni-Vineri 10:00 - 18:00