Hotel Hoteldorf Grüner Baum

Salzburger Land - Bad Gastein

Intrebari despre oferta? Contacteaza-ne!

021 210 30 18
0249 411 411
Luni-Vineri: 10:00-18:00

Descriere Hotel

Hoteldorf Grüner Baum 4* este situat la 2, 5 km distanta fata de centrul statiunii Bad Gastein. Hotelul este format din 5 case in stil traditional austriac.

Facilitati

Micul dejun si cinele se vor servi in cladirea principala a hotelului, unde se gasesc baruri, restaurante, sali de intalniri. Biblioteca cu acces la internet, WLAN in zona holului hotelului, animale de companie permise (contra-cost: 10-20 euro/zi), locuri de parcare, garaj ( contra-cost), camera pentru schiuri, piscina termala interioara, spa si zona termica, salon de infrumusetare, sauna, baie de aburi, sala de fitness, masaj si tratamenet de infrumusetare ( contra-cost), shuttle bus.

Camere

Camerele in toate cele 5 case, care formeaza complexul hotelier, dispun de bai proprii cu dus/WC, uscator de par, halate de baie, TV satelit, radio, seif, minibar.
Apartamentele au balcon si sunt dispuse in toate cele 5 case. Acestea sunt formate dintr-un dormitor separat de living, partial cu hol de intrare, baie/WC, TV satelit, radio, seif, minibar, balcon.

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, insa nu garantam ca informatiile sunt complete sau nu contin erori. De aceea, va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa ne cereti informatiile actualizate. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.
Te-ar putea interesa si...

Lindenhof

Preturi la cerereElisabethpark

Preturi la cerereBarenhof

Preturi la cerereMozart

Preturi la cerereProgram

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Slatina - 0249 411 411

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Bucuresti - 021 210 30 18

Luni-Vineri 10:00 - 18:00