Program Rusalii

Agentiile noastre vor fi inchise luni, 28.05.2018

Hotel Lindenhof

Salzburger Land - Bad Gastein

Intrebari despre oferta? Contacteaza-ne!

021 210 30 18
0249 411 411
Luni-Vineri: 10:00-18:00

Descriere Hotel

Hotelul Lindenhof 3* este situat langa "Felsenbad", la aproximativ 3 minute de mers pe jos pana la statia de ski lift si la aproximativ 10 minute pana in centrul orasului Bad Gastein.

Facilitati

Hotelul Lindenhof 3* ofera oaspetilor sai camera de schiuri, sauna, baruri, cafenele, restaurante, salon de infrumusetare, farmacie, spa. Langa hotel se afla o zona de supermaket-uri, magazine cu  articole sportive, centru de inchiriere schiuri, diverse magazine.

Camere

Hotelul Lindenhof 3* are mai multe  tipuri de camere:
Premium( camere duble mari, cu bai proprii cu cada /WC, telefon, TV satelit,balcon), Classic ( camere duble standard cu bai proprii cu cada/dus, WC,telefon,TV satelit, balcon), Comfort ( camere duble cu bai proprii cu cada/dus,WC, telefon, TV satelit), Single( camere single cu dus, WC,telefon, TV satelit).

Masa


*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, insa nu garantam ca informatiile sunt complete sau nu contin erori. De aceea, va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa ne cereti informatiile actualizate. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.
Te-ar putea interesa si...

Lindenhof

Preturi la cerereElisabethpark

Preturi la cerereBarenhof

Preturi la cerereMozart

Preturi la cerereProgram

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Slatina - 0249 411 411

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Bucuresti - 021 210 30 18

Luni-Vineri 10:00 - 18:00