Program Rusalii

Agentiile noastre vor fi inchise luni, 28.05.2018

Hotel Weismayr

Salzburger Land - Bad Gastein

Intrebari despre oferta? Contacteaza-ne!

021 210 30 18
0249 411 411
Luni-Vineri: 10:00-18:00

Descriere Hotel

Hotelul Weismayr 4* se afla chiar in centrul statiunii Bad Gastein. Statia de ski bus este in fata hotelului.

 

Facilitati

Hotelul Weismayr 4* ofera oaspetilor sai camera pentru schiuri, lift, parcare (cu plata), garaj (cu plata), acces internet la receptie, piscina interioara, sauna, baie de aburi, fitness, wirpool, bai termale de radon, masaje (contra-cost, tratamente cu namol, salon de infrumusetare (contra-cost), restaurant  a carui bucatarie ofera specialitati regionale  si internationale, cafeneaua "Ävocatul" cu terasa acoperita.

Camere

Hotelul dispune de 130 de locuri de cazare repartizate in camere standard si de lux. Fiecare camera are o suprafata de cca 40 mp. Toate sunt echipate cu bai proprii cu dus, WC, radio,telefon, TV, uscator de par, seif ( contra-cost).

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, insa nu garantam ca informatiile sunt complete sau nu contin erori. De aceea, va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa ne cereti informatiile actualizate. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.
Te-ar putea interesa si...

Lindenhof

Preturi la cerereElisabethpark

Preturi la cerereBarenhof

Preturi la cerereMozart

Preturi la cerereProgram

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Slatina - 0249 411 411

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Bucuresti - 021 210 30 18

Luni-Vineri 10:00 - 18:00