Hoteluri din Nisipurile de aur, Bulgaria

Hotel Prestige Deluxe Aquapark Club / Nisipurile de aur   

Descrierea hotelului a fost actualizata pentru vara 2018.. Categoria oficial...

Detalii Hotel

Hotel RIU Astoria / Nisipurile de aur   

RIU Astoria aeste amplasat aproape de plaja, separat de aceasta numai de promena...

Detalii Hotel

Hotel Sentido Marea / Nisipurile de aur   

Hotelul Sentido Marea 4* este situat la 10 metri de plaja si la 1 km de centrul ...

Detalii Hotel

Hotel Grifid Foresta / Nisipurile de aur   

Hotelul Grifid Foresta 3* este situat intr-o zona linistita din statiunea Nisipu...

Detalii Hotel

Vezi toate hoteluri din Nisipurile de aur, Bulgaria

Nisipurile de aur, Bulgaria

Nisipurile de Aur (Zlatni Pyasatsi - in limba bulgara) este cea mai mare statiune din partea nordica a litoralului Bulgaresc. Statiunea de afla la 18 km NE de Varna. Plaja lunga de peste 4 km si lata in anumite locuri de 100m, acoperita cu nisip fin de culoare aurie au facut aceasta statiune celebra si o destinatie de vacanta foarte populara in Bulgaria dar si in Europa.

 Ofertele pentru litoral Bulgaria - Nisipurile de Aur cuprind o gama foarte variata de hoteluri si tarife pentru toate categoriile de turisti, atat pe plaja cat si in zona mai impadurita a parcului national. Combinatia dintre nisipul fin si auriu, apa limpede precum cristalul si vegetatia abundenta constituie punctul de atractie pentru turistii din toata Europa. Vremea in Nisipurile de Aur este blanda, temperatura medie pe timp de vara este de 27 - 30C iar temperatura medie a apei este de 25– 28C. Hotelurile sunt in cea mai mare proportie construite recent sau renovate in ultimii 3 ani si ofera o gama variata de facilitati si servicii de foarte buna calitate turistilor.

 Nisipurile de Aur este o statiune preferata atat de familii cat si de catre tinerii ce au numeroase posibilitati de distractie. Din excursiile organizate pe litorarul Bulgariei, va recomandam sa participati la o Croaziera a Piratilor, sau o vizita la Nessebar – un orasel antic foarte bine conservat, de o frumusete deosebita.

 Datorita investitiilor masive din ultimii ani, statiunea s-a schimbat foarte mult si intr-un timp scurt a devenit capitala turismului de pe litoralul Bulgariei. Hotelurile noi, de 4* si 5*, ofera cele mai bune conditii pentru petrecerea unui sejur de vis. Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care turistii revin in fiecare an pe litoralul Bulgariei, hotelierii de aici reusind sa fidelizeze un important procent din piata turistica europeana.

Harta Nisipurile de aur, Bulgaria

Program

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Slatina - 0249 411 411

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Bucuresti - 021 210 30 18

Luni-Vineri 10:00 - 18:00