Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1404  1390 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.10.2024 - 05.10.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Rixos Sungate 5* este situat pe malul marii, la 50 km de aeroportul din Antalya si la 15 km de orasul Kemer, in localitatea Beldibi. Hotelul Rixos Sungate 5* a fost construit in anul 2005, are o suprafata totala de 250 000 mp, iar ultima renovare a fost efectuata in anul 2012. Recomandat tuturor categoriilor de turisti.
Facilitati
Hotelul Rixos Sungate 5* ofera oaspetilor sai 2 restaurante principale, meniu dietetic, 7 restaurante a la carte (mexican sau italian – cu rezervare, o masa/sejur de 7 nopti/la un restaurant - gratuit; fructe de mare, chinezesc, italian, sushi, japonez grill, executive club (exceptie camerele VIP) – se achita o taxa de rezervare), 19 baruri, 10 piscine exterioare, 2 piscine interioare, aquaparc (11 tobogane), cinema, cabinet medical, centru SPA, coafor, lant de magazine, spalatorie, curatatorie chimica, 19 sali de conferinte (6000 persoane), teren de fotbal (20x40 m), internet cafe (gratuit) internet WiFi (10 Mb/s - pe tot spatiul hotelului, gratuit).

Relaxare si sport:
Gratuit: baie turceasca, sauna, baie cu aburi, sala de fitness, aerobic, aqua aerobic, volei pe plaja (2 terenuri), volei, baschet, mini-fotbal, 5 terenuri de tenis (cu suprafata din tartan), nocturna terenului de tenis, tenis de masa, biliard, darts, tir cu arcul, tir cu arma cu aer comprimat, mini-golf, sporturi nautice fara motor, windsurfing (cu licenta), program de animatie, muzica live, discoteca in club de noapte.
Contra cost: masaj, jacuzzi, inchirierea echipamentului de tenis, lectii de tenis, bowling (4 piste), cursuri de diving, sporturi acvatice cu motor, lectii de surfing, tiroliana (pista lunga), inchiriere biciclete, segway.

Copii: restaurant (in „Regatul copiilor”), meniu (sectiunea alimente pentru copii din restaurantul principal), 2 piscine, 6 tobogane acvatice, loc de joaca, Rixi Club (6 luni-4 ani), Regatul copiilor (4-13 ani), carucior (contra cost), bona (contra cost).

Plaja: Plaja proprie, nisip curatat/pietris marunt. 3 pontoane (un ponton VIP pentru turistii cazati in zona Deluxe – gratuit, pentru ceilalti turisti – contra cost). Bar pe plaja – gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit. Prosoape de plaja – gratuit. Baldachine pe plaja - contra cost.
Pe tot spatiul exterior al hotelului circula masini electrice la fiecare 15 minute.
Camere
Hotelul Rixos Sungate 5* este compus din sapte complexe separate: 2 cladiri Main Building cu 8 si 5 nivele conectate intre ele, 2 cladiri Terrace Houses cu 4 si 5 nivele, cladirea Family Lake House Ground Floor cu 2 nivele (langa piscina) si o zona inchisa VIP Deluxe (cu piscina VIP, restaurant, bar, 26 vile cu 2 nivele si o cladire cu 4 nivele).
* Fortuna (orice camera disponibila la check-in; numarul de camere este limitat);
* Family Friendly Room (orice camera disponibila la check-in).

Main Building:
- 861 standard room (Main Building, Terrace House; 11 camere pentru persoane cu dizabilitati, 10 camere antialergice, max. 3+1 pers., 38 m2);
- 11 suite cu doua camere (Main Building, Terrace House; hol, dormitor cu usa, baie, 2 TV, max. 2+2 pers., 53 m2);
- 8 jacuzzi room cu o camera (jacuzzi langa geamul de pe balcon, dus, max. 2+1 pers., 35 m2);
- 11 grand suite cu trei camere (living, 2 dormitoare - unul cu usa, 2 bai, 2 TV, max. 5+1 pers., 80 m2);
- 14 family suite cu doua camere (2 dormitoare cu usa, 2 bai din care una cu dus si cada, cealalta - doar cu dus, 2 TV, balcon, max. 4+2 pers., 75 m2);
- 12 king suite cu doua camere (living, dormitor cu usa, jacuzzi langa geamul de la balcon, 2 bai cu dus, 2 TV, vedere la mare, max. 3 pers., 85 m2);
- 2 grand king suite cu trei camere (living, 2 dormitoare cu usa, 2 bai, o baie cu jacuzzi cu vedere la mare, 3 TV, max. 5 pers., 161 m2, servicii VIP).

Terrace House:
- 67 terrace family room cu doua camere (dormitor cu usa, camera pentru copii, 2 bai, 2 TV, max. 3+2 pers., 58 m2).

Family Lake House Ground Floor (amplasata de-a lungul piscinei separate):
- 19 family lake house ground floor cu trei camere (amplasate la nivelul 1 in cladirile cu 2 nivele; iesire directa la piscina; hol cu mobila tapisata, 2 dormitoare cu usa, 2 bai (una cu dus), 3 TV, max. 5+2 pers., 72 m2);
- family lake house upper floor cu trei camere (hol cu mobila tapisata, 2 dormitoare cu usa, 2 bai (una cu dus), 3 TV, max. 5+2 pers., 72 m2).

VIP DELUXE:
- 18 deluxe villa cu doua nivele (living cu iesire la piscina, 2 dressing-uri, dormitor, baie cu dus – la nivelul I; dormitor cu usa, baie cu dus si jacuzzi, balcon – la nivelul II; 3 TV, max. 6 pers., 120 m2, servicii VIP);
- 8 grand deluxe villa cu trei nivele (living, bucatarie, dormitor, baie cu dus – la nivelul I; 2 dormitoare cu usa, 2 bai (o baie cu jacuzzi), balcon – la nivelele superioare, intrare separata; max. 6 pers., 241 m2 , servicii VIP);
- 16 deluxe suite cu doua camere (living, dormitor cu usa, 2 bai (una cu dus), 2 TV, terasa cu iesire la piscina, max. 3 pers., 63 m2, servicii VIP);
- 8 deluxe jacuzzi room cu o camera (patul este situat pe o platforma rotativa (360°), jacuzzi si dus, max. 2 pers., 51 m2, servicii VIP);
- 8 deluxe room cu o camera (jacuzzi pe balcon, max. 2 pers., 32 m2, servicii VIP);
- 1 Poseidon Presidential Villa cu doua nivele (Poseidon Villa – vila separata, cu paza, lift; la nivelul I: lobby (mobila tapisata, bar american cu un sortiment mare de bauturi, masa de sufragerie si masa rotunda de joc), salon cu televizor, living cu semineu, camera pentru secretariat si camera pentru sedinte, bucatarie amenajata, 2 camere pentru personal dedicat (pat pentru o persoana si baie cu dus), complex fitness (piscina interioara, sauna, jacuzzi, sala de fitness), piscina exterioara si terasa mare cu vedere la mare; la nivelul II: hol, 5 dormitoare cu usi – 2 dormitoare pentru invitati (unul dintre ele – cu jacuzzi), baie cu dus, terasa; 2 dormitoare pentru copii, baie cu dus; dormitor mare pentru parinti cu pat king size, mobila tapisata, semineu, masa de scris, baie cu 2 dusuri si jacuzzi, birou. In fiecare camera – aer conditionat centralizat, televizor, minibar si seif; max. 10 pers., 1 500 m2, servicii VIP).

Toate camerele sunt dotate cu baie cu cada, foehn, aer conditionat centralizat, televizor, telefon, minibar (apa, bauturile racoritoare, berea se suplimenteaza zilnic, gratuit), seif (gratuit), pardoseala - mocheta (camere antialergenice - parchet laminat), balcon sau terasa, room service (24 de ore, contra cost) si internet Wi-Fi (pana la 10 Mb/s gratuit).
Curatenia in camere se efectueaza zilnic, iar schimbarea lenjeriei se face de 3 ori pe saptamana.
Servicii masa
Ultra All Inclusive
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.