Rezerva acum Hotel Diamond Apartments & Suites

Creta-Heraklion - Hersonissos

021.210.30.18
rezervari@oltextur.ro www.oltextur.ro

harta Hotel

informatii despre: Grecia

 Grecia este una dintre cele mai frumoase tari din lume si locul unde au luat nastere multe lucruri deja familiare, cum ar fi Jocurile Olimpice, filozofia occidentala, democratia, stiintele politice si literatura occidentala si u in ultimul rand teatrul. Inconjurata de Marea Egee la est, Marea

citeste tot...

informatii despre: Hersonissos

citeste tot...

Hotel Diamond Apartments & Suites
Creta-Heraklion - Hersonissos

Descriere Hotel

Diamond Apartments & Suites 3* este un hotel mic, situat la 100 m de plaja din Hersonisos si 26 km de aeroportul din Heraklion. Apartamentele si suitele au fost recent renovate si redecorate in culori calde, de vara.

Facilitati

Diamond Apartments & Suites 3* ofera oaspetilor sai receptie (09:00-12:00 si 18:00-21:00), lift, servicii de spalatorie, servicii medicale, parcare, rent a car,  acces la piscina hotelului Central situat la 20 m. Micul dejun se va servi in camere intre orele 08:00-11:00.

Camere

Economy Junior suite (27 mp) nu au balcon, capacitate maxim 2 persoane.
au acces internet Wi-Fi, baie cu dus, pat dublu, TV LED, chicineta echipata, frigider, filtru cafea, frigider, aer conditionat (contra cost), seif. 
Junior suite  are 27 mp si balcon. Capacitate maxima 2 persoana, a 3-a peroana se confirma la cerere.
Suitele au 38 mp, 2 balcoane si capacitate maxima de cazare 3 persoane.
Toate tipurile de camere au acces internet Wi-Fi, baie cu dus, pat dublu, TV LED, chicineta echipata, frigider, filtru cafea, frigider, aer conditionat (contra cost), seif. 

Masa

Self catering/Mic dejun

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, insa nu garantam ca informatiile sunt complete sau nu contin erori. De aceea, va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa ne cereti informatiile actualizate. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.
Te-ar putea interesa si...

Grand Hotel Holiday Resort

Preturi la cerereMari Kristin

Preturi la cerereAlbatros Spa & Resort

Preturi la cerereCentral Hersonissos

Preturi la cerereProgram

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Slatina - 0249 411 411

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Bucuresti - 021 210 30 18

Luni-Vineri 10:00 - 18:00