Rezerva acum Hotel Rema

Halkidiki - Sithonia

021.210.30.18
rezervari@oltextur.ro www.oltextur.ro

harta Hotel

informatii despre: Grecia

 Grecia este una dintre cele mai frumoase tari din lume si locul unde au luat nastere multe lucruri deja familiare, cum ar fi Jocurile Olimpice, filozofia occidentala, democratia, stiintele politice si literatura occidentala si u in ultimul rand teatrul. Inconjurata de Marea Egee la est, Marea

citeste tot...

Hotel Rema
Halkidiki - Sithonia

Descriere Hotel

Hotelul Rema se afla in Vorvourou, pe bratul Sithonia, la o ora de mers cu masina de aeroportul din Salonic. Este situat aproape de plaja.

Facilitati

Hotelul Rema dispune de restaurant, bar, piscina exterioara cu apa de mare, receptie 24 ore, cafenea, parcare, loc de joaca, fitness, WiFi gratuit, lift.

Camere

Hotelul Rema are camere duble, triple si cvadruple, cu suprafata de 22,5 mp si dotate cu TV, frigider, aer conditionat, telefon, baie cu dus, balcon, 2 paturi.

Masa

Mic dejun

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, insa nu garantam ca informatiile sunt complete sau nu contin erori. De aceea, va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa ne cereti informatiile actualizate. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.
Te-ar putea interesa si...

Ermioni

24 € / persoana/noapte

- Mic dejun
- Fara TransportSimeon

27 € / persoana/noapte

- Demipensiune
- Fara TransportAcrotel Elea Village

29 € / persoana/noapte

- Demipensiune
- Fara TransportToroni Blue Sea

32 € / persoana/noapte

- Demipensiune
- Fara TransportProgram

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Slatina - 0249 411 411

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Bucuresti - 021 210 30 18

Luni-Vineri 10:00 - 18:00