Hotel Scala Apartment

Creta-Heraklion - Agia Pelagia

Descriere Hotel

Hotelul Scala Apartment 4* este situat la 70 m de plaja privata, 20 km de orasul Heraklion si 30 km de Palatul Knossos.

Facilitati

Hotelul Scala Apartment 4* ofera 3 cladiri, piscina cu sezlonguri gratuite, colt de internet wireless, gradini si parcare, cafe-bar, restaurant, piscina de copii, 

Camere

Hotelul Scala Apartment 4* detine camere dotate cu internet wi-fi, incalzire, frigider, terasa privata, telefon, televizor, chicineta, aer conditionat (contra cost).

Masa

Fara masa

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, insa nu garantam ca informatiile sunt complete sau nu contin erori. De aceea, va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa ne cereti informatiile actualizate. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.
Te-ar putea interesa si...

Eva Mare Hotel & Apartements

385 € / persoana/sejur

- Demipensiune
- AvionPanorama Village

420 € / persoana/sejur

- All inclusive
- AvionCHC Athina Palace Resort & SPA

711 € / persoana/sejur

- All inclusive
- AvionFodele Beach & Water Park

732 € / persoana/sejur

- All inclusive
- AvionProgram

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Slatina - 0249 411 411

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Bucuresti - 021 210 30 18

Luni-Vineri 10:00 - 18:00