Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Alkionis este situat in Moraitika, unul dintre cele mai vechi si cele mai pitoresti sate din Corfu. Plaja lunga de 2 km, intrarea lina in mare este ideala pentru familiile cu copii. Moraitika are, de asemenea, o viata de noapte foarte activa, cu numeroase restaurante, taverne si, de asemenea, baruri si cluburi de dans. Chiar langa Moraitika se afla vechiul sat de pescari Messonghi si raul cu acelasi nume - o frontiera naturala. Puteti vizita una dintre numeroasele taverne de pe malul marii. Hotelul este la 250 m de plaja, la 18 km de orasul Corfu si la 19 km de aeroport.
Facilitati
Hotelul Alkionis este o cladire cu 2 etaje construita in spiritul arhitecturii traditionale corfiote ce combina eleganta si confortul si este inconjurat de gradini ingrijite si multa verdeata. Camerele family sunt localizate langa piscina si terenul de joaca pentru copii.
Servicii: receptie 24/24, lobby cu zona de relaxare si TV satelit, restaurant tip bufet cu preparate reci si calde pentru mic dejun si cina, bar principal si bar pe terasa, piscina descoperita cu apa dulce, loc de joaca pentru copii, colt internet in zona receptiei si internet WIFI gratuit in lobby, baby-cot pentru infanti (0-1.99 ani) si scaune speciale in restaurant, satie de autobuz in fata intrarii, sezlonguri, umbrele si masute in zona piscinei, parcare gratuita, jocuri diverse, servicii trezire, seif in camere, inchirieri masina, telefon, fax, copiator.
Animatie: spectacole live de muzica greceasca si internationala, programe de divertisment la plaja, volei pe plaja, polo, cursuri diverse: gimnastica, dans, cursuri de gatit, aqua gym, jocuri si concursuri seara, spectacole de cabaret, tenis de masa, darts etc.
Facilitati pentru copii: loc de joaca in gradina hotelului, mini club in interior.
Camere
Cele 62 camere spatioase si luminoase au in dotare: baie cu cada sau dus, uscator de par, A/C individual si incalzire centrala, TV satelit, canale de muzica, seif (contra cost), frigider (contra cost), balcon cu vedere la munte sau gardina. Camerele family au paturi supraetajate pentru cei 2 copii.
Servicii masa
Demipensiune
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.