Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aqvatonic Balneo & Spa Hotel


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Aqvatonic 4*, inaugurat in 2016 si localizat la 100 de metri de plaja.
Facilitati
Hotel Aqvatonic 4* face parte din Complex Steaua de Mare, alaturi de hotelurile Delfinul si Meduza, de 3*, cu care imparte facilitatile comune oferite de complex: braserie, locurile de joaca pentru copii interioare si exterioare, plaja privata, piscina, precum si baza de tratament Aqvatonic Med SPA & Wellness, una dintre cele mai moderne baze de tratament de pe litoral.
In plus fata de aceste facilitati comune, turistii cazati in Aqvatonic 4* dispun de un Sky bar, localizat la etajul 14 al hotelului, restaurantul Meduza, minibar alimentat in mod gratuit o data pe zi, o zona de relaxare si asteptare amenajata special pentru turistii care ajung mai devreme de ora de check-in la hotel, unde se vor servi gustari si cafea.
Incepand cu vara 2019, Hotel Aqvatonic ofera turistilor sai servicii de tip ALL INCLUSIVE, care cuprind urmatoarele servicii:
Pachetul Standard include: 3 mese in sistem open buffet (in timpul meselor se servesc bauturi racoritoare, apa plata si minerala, precum si bere/vin/bauturi alcoolice la pranz si cina), bauturi non alcoolice, cafea si bauturi alcoolice (bere,vin) la plaja special amenajata, minibar in camera alimentat o data pe zi, acces la snacks si barul special amenajat la parter, acces la locurile interioare si exterioare de joaca, acces la programele de divertisment pentru copii (conform orarului afisat in receptii si in locatia de divertisment de pe plaja), liveband/entertainment in fiecare seara la piscina din fata complexului si bauturi racoritoare, bere, vin conform programului afisat in receptii, proiectii in aer liber la plaja Steaua de Mare, wi fi internet gratuit, 2 sezlonguri/camera dubla la plaja privata sau piscina (orice apartament beneficiaza de 3 sezlonguri pe plaja), prosoape de plaja, sezlonguri Bronze la plaja Subsector 2, sezlonguri la plaja Subsector 1.
Pachetul Superior include: 3 mese in sistem open buffet (in timpul meselor se servesc bauturi racoritoare, apa plata si minerala, precum si bere/vin/bauturi alcoolice la pranz si cina), bauturi non alcoolice, cafea si bauturi alcoolice (bere,vin) la plaja special amenajata, minibar in camera alimentat o data pe zi, acces la snacks si barul special amenajat la parter, acces la locurile interioare si exterioare de joaca, acces la programele de divertisment pentru copii (conform orarului afisat in receptii si in locatia de divertisment de pe plaja), liveband/entertainment in fiecare seara la piscina din fata complexului si bauturi racoritoare, bere, vin conform programului afisat in receptii, proiectii in aer liber la plaja Steaua de Mare, wi fi internet gratuit, 2 sezlonguri/camera dubla la plaja privata sau piscina (orice apartament beneficiaza de 3 sezlonguri pe plaja), prosoape de plaja, sezlonguri Bronze la plaja Subsector 2, sezlonguri la plaja Subsector 1, acces la Evening Drinks & Cocktails la Sky bar pe baza unei rezervari.
Pachetul Gold include: 3 mese in sistem open buffet (in timpul meselor se servesc bauturi racoritoare, apa plata si minerala, precum si bere/vin/bauturi alcoolice la pranz si cina), bauturi non alcoolice, cafea si bauturi alcoolice (bere,vin) la plaja special amenajata, minibar in camera alimentat o data pe zi, acces la snacks si barul special amenajat la parter, acces la locurile interioare si exterioare de joaca, acces la programele de divertisment pentru copii (conform orarului afisat in receptii si in locatia de divertisment de pe plaja), liveband/entertainment in fiecare seara la piscina din fata complexului si bauturi racoritoare, bere, vin conform programului afisat in receptii, proiectii in aer liber la plaja Steaua de Mare, wi fi internet gratuit, 2 sezlonguri/camera dubla la plaja privata sau piscina (orice apartament beneficiaza de 3 sezlonguri pe plaja), prosoape de plaja, sezlonguri Bronze la plaja Subsector 2, sezlonguri la plaja Subsector 1, acces la Evening Drinks & Cocktails la Sky bar pe baza unei rezervari, sezlonguri din zona Gold - subsector plaja 2.
Bauturile racoritoare, berea, vinul de la plaja/piscina sunt servite la draft, iar in timpul meselor in restaurant bauturile alcoolice si bauturi racoritoare sunt servite la bar la pahar si berea la sticla.
Aqvatonic mai dispune de un bar exact pe plaja, intre sezlonguri, dar acela este cu plata.
In momentul cazarii se va achita o garantie de 100 lei/persoana, la receptia hotelului, care o sa fie returnata la check-out.
La parterul hotelului este amenajata Fun Zone, dotata cu 2 mese de biliard, 2 mese de ping pong, 2 mese de air hockey, 2 mese de foosball, pinball si jocuri de societate precum darts, sah, table, remy, Monopoly, Risk, Scrable etc.
Contra cost - Baza de tratament, Aqvatonic Med Spa & Wellness poate asigura o gama larga de servicii medicale si de relaxare, fiind impartita in 5 zone distincte:
Zona Aqvatonic – bazine insumand 400 mp de luciu al apei, cu apa variind intre 28 si 34 grade C, cu cascade de apa pentru masaj cervical, gheizere, culoare de inot, culoare de mers contra curent, salina cu sare de Himalaya si salinizare Therasol, sauna finlandeza, baie cu aburi etc.
Zona Sport – aparate de fitness, biciclete eliptice, orizontale si verticale, benzi de alergat, cursuri aerobic, „personal training”, stretching, pilates, prese si aparate multifunctionale de tip BioForce etc.
Zona SPA – masaje si bai cu namol din Techirghiol, tratamente faciale, masaje subacvale, tratamente galvanice, tratamente hidro-colono- terapii.
Zona Med – magnetoterapie, electroterapie, laserterapie, bai galvanice, aerosoli etc - contra cost.
Zona Bistro – zona de servire a mesei, meniuri sanatoase gandite de nutritionisti, inclusiv pentru copii.
In cadrul serviciilor turistice nu sunt incluse locurile de parcare. Parcarea autoturismelor se poate face pe aleile publice.
Nu se accepta animale de companie.
Camere
Camerele sunt dotate cu mobilier nou, aer conditionat, TV LCD, internet wireless, minibar, mocheta, baie proprie cu dus, espresor cafea, uscator de par, seif, fier de calcat.
Camerele duble Standard cu sofa sunt situate pe latura nordica, la etajele 1 si 2 ale hotelului, cu o suprafata totala de 18 mp, si dispun de un pat matrimonial de 160/200 cm, si o sofa de 140/60 cm in dreptul geamului. Nu se poate acomoda pat suplimentar.
Camerele duble Standard cu sofa si vedere partiala la mare sunt situate pe latura sudica, au 18 mp, sunt pozitionate la etajele 3,4 si 5 ale hotelului, sunt dotate cu un pat de 160/200 cm, o sofa (60/140 cm) in dreptul geamului, baile au un design modern, si sunt imbunatatite cu un mic birou langa sofa. Nu se poate acomoda pat suplimentar.
Camerele duble Superioare cu sofa si vedere partiala la mare sunt cele mai noi camere din hotel, au 18 mp, sunt pozitionate la etajele superioare ale hotelului, oferind astfel o panorama deosebita, sunt dotate cu un pat de 160/200 cm, o sofa (60/140 cm) in dreptul geamului, si au fost imbunatatite cu panouri 3D la capatul patului. Camere sunt situate la etajele 5-10. Nu se poate acomoda pat suplimentar.
Camerele triple standard mici sunt situate pe latura nordica si au o suprafata totala de 18 mp, dispun de un pat matrimonial de 140/200 cm + un pat single de 80/200 cm. In dreptul geamului sunt dotate cu un birou. Au vedere laterala la mare.
Suitele au fost finalizate in anul 2021 si beneficaza de vederi panoramice spre Marea Neagra, Portul Turistic Belona, Lacul Techirghiol sau Portul Agigea, fiind amplasate pe atat latura sudica cat si pe cea nordică a hotelului. Sunt compuse din living cu canapea extensibila, fotoliu, comoda si minibar și dormitor matrimonial 160x200, o sofa de 140 x 60 cm si LCD TV, un grup sanitar si o baie. Baia este accesibila din dormitorul matrimonial si este dotata cu dus, articole de toaletă, uscător de păr, prosoape, halate și papuci. Suprafata 32 mp.
Apartamentele Gold sunt formate din living cu canapea extensibila 180x70 cm (180x140 deschisa), dormitor cu pat de 160/200 cm, sofa fixa (60/140 cm), baie cu cada sau dus, uscator de par, hol. Sunt situate pe latura nordica, la etajele 1-7 au vedere partiala la Portul Agigea si Marea Neagra. Nu se poate acomoda pat suplimentar. Suprafata 35 mp.
Servicii masa
In extrasezon (10.09-08.06), serviciile pot fi: - demipensiune (mic dejun si cina), pensiune completa (mic dejun, pranz si cina) sau all inclusive. In cadrul pachetelor cu demipensiune si pensiune completa, la mic dejun sunt incluse si bauturi (cafea, ceai, lapte, bauturi racoritoare, apa plata), iar la pranz si cina (bauturi racoritoare, apa plata).
Pachetul all inclusive in extrasezon (10.09-08.06) include: mic dejun, pranz si cina, bauturi incluse (racoritoare si alcoolice), minibar alimentat zilnic (fara alune, cipsuri, ciocolata, vin), snacks-uri, cafea, ceai si bauturi racoritoare oferite in intervalul 11.00-19.00 in zona de Lobby Bar, acces la saune, salina si piscina interioara 2 ore/zi in baza unei programari prealabil, acces la zona de fitness, open bar la zona Sky Bar - vineri - sambata in intervalul orar 18.00-23.00 (accesul este permis doar adultilor).
Mesele vor fi servite in functie de gradul de ocupare sub forma de bufet suedez sau a la carte dintr-un meniu prestabilit.
Accesul Aqvatonic Spa (piscina interioara 2 ore/persoana/zi cu programare la receptia Spa in prealabil, sauna, salina etc) este inclus DOAR in pachetul all inclusive in extrasezon.
Pentru detalii privind pachetele de servicii din sezon (09.06-09.09), va rugam sa consultati informatiile de mai sus, pe care le gasiti in descrierea hotelului.
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.