Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Balada 3* este amplasat in zona de nord a statiunii, pe faleza, in vecinatatea hotelurilor Hora si Sirena. Fata de centrul statiunii Saturn, Hotel Balada 3* se afla la o distanta de 300 metri, iar pana la gara din Mangalia, la aproximativ 2 km
Facilitati
Hotel Balada 3* incepand cu anul 2023, ofera conceptul de Ultra All Inclusive, ce cuprinde servicii de masa complete (atat mesele principale, cat si diverse gustari, servite in sistem bufet suedez), bauturi alcoolice si non-alcoolice in intervalul orar 08.00-22.00, programe de divertisment pentru adulti, dar si pentru copii, loc de joaca pentru copii, parcare gratuita si acces wi-fi in zonele publice.
Parcarea se ofera gratuit, in limita disponibilitatii.
Nu se accepta cazarea cu animale de companie.
Camere
Camerele duble sunt dotate cu aer conditionat, minibar, TV cu televiziune prin cablu, telefon, balcon cu scaune si masuta, geam termopan, baie cu dus, uscator de par, pardoseala acoperita cu mocheta. Toate camerele sunt dotate cu paturi twin.
Apartamentele sunt formate din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial, hol si baie. Sunt dotate cu aer conditionat (in living), minibar (in living), 2 LCD tv (atat in dormitor, cat si in living), telefon, balcon cu scaune si masuta, geam termopan, baie cu dus, uscator de par, pardoseala acoperita cu mocheta.
Servicii masa
Pachetul Ultra All Inclusive contine: cazare, mic dejun (08.00-10.00), mic dejun intarziat (10.00-11.00), gustare inainte de pranz (11.30-12.30), pranz (13.00-15.00), gustare dulce (15.30-16.30), gustare inainte de cina (17.30-18.30), cina (19.00-21.00), toate servite in sistem bufet suedez, inghetata disponibila intre orele 09.00-22.00, bauturi disponibile in restaurant, terasa, lounge bar din interior in intervalul 08.00-22.00 (includ bere, vin alb/rosu/roze la draft, sucuri, bauturi racoritoare, cafea, ceai, ciocolata calda, apa plata si minerala), bauturi servite la Longe bar in intervalul 09.00-22.00 (includ cocktails, long-drinks, mocktails, lichior, vermut, bitter, rom, coniac, whiskey, bere, vin, bauturi racoritoare, cafea, ceai, apa plata/minerala), bauturi la Pool bar in intervalul 09.00-18.00 (includ bere, bauturi racoritoare, cafea, ceai, apa plata/minerala), acces la piscina exterioara (sezlonguri in limita disponibilitatii intre orele 09.00-19.00, acces la locul de joaca pentru copii, divertisment pentru adulti si copii, parcare gratuita (in limita disponibilitatii), wi fi in spatiile comune.
In ziua de check-in se servesc pranzul si cina si se ofera acces gratuit la piscina Aqua Park incepand cu ora 14.00, iar in ziua plecarii se serveste micul dejun.
Bratara primita la check in este obligatorie pe toata durata sejurului.
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.