Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel California 3* este amplasat la limita intre Cap Aurora si Jupiter, la doar cativa metri de plaja.
Facilitati
Hotel California 3* ofera multiple facilitati si optiuni de petrecere a timpului liber, indiferent de varsta: piscina in aer liber pentru adulti si copii, sauna finlandeza, jacuzzi, plaja amenajata cu sezlonguri, umbrele si dusuri, Kids Club asigura distractie copiilor, prin diverse ateliere de creatie, dans, magie etc, piscina pentru copii, plaja copiilor, spectacole, animatie si concursuri in fiecare zi. Pe plaja privata, turistii primesc gratuit 2 sezonguri si o umbrela/camera. Hotelul ofera servicii wellness in SPA, la sauna si jacuzzi ( cu rezervare prealabila). Alaturi de Hotel Delta si Poseidon, formeaza un complex turistic, avand comune mai multe facilitati – Parcul Copiilor, Plaja Copiilor, Plaja California, restaurante si terase, sauna, jacuzzi etc.
Pentru evenimentele corporate, hotelul pune la dispozitie 2 sali de conferinte, dotate corespunzator.
Parcarea este gratuita in limita locurilor disponibile.
Pachetul Family all inclusive contine:
Acces si sezlong cu umbrela (in limita disponibilitatilor), la piscina Hotelului California;
Acces la sauna si jacuzzi la Hotel California (necesita programare prealabila);
2 sezlonguri cu umbrela incluse/camera pe plaja Copiilor sau pe plaja California pentru toti turistii cazati in hotelurile Grupului CoHotels.
- NOU 2022! - Muzica buna? Da! / DJ de renume? Da! / Locatie: pe malul marii! / Bauturi: All Inclusive! / În fiecare seara la: DJ & Live music Club CoHotels!;
Bauturile alcoolice si non-alcoolice incluse se pot servi, astfel:
1. Baruri restaurante in timpul programului de masa: apa, sucuri naturale si carbogazoase draft, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/rosu draft, bauturi alcoolice.
2. Baruri plaje in intervalul 08:00-19:00: apa, sucuri naturale si carbogazoase draft, cafea, ceai, bere draft.
3. Piano Bar/Lobby Bar California in intervalul 08:00-24:00: apa, sucuri naturale si carbogazoase draft, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/rosu draft, bauturi alcoolice.
4. Bar piscina Delta in intervalul 08:00-19:00: apa, sucuri naturale și carbogazoase, cafea, ceai, bere draft.
5. Bar piscina California in intervalul 08:00-23:00: apa, sucuri naturale si carbogazoase draft, cafea, ceai, bere draft pe toata durata zilei, vin alb/roze/rosu draft, bauturi alcoolice in timpul programului de servire al meselor principale.
Bauturi alcoolice incluse: whiskey, vodka, vermut alb/rosu, crema de whiskey, gin, digestiv.
In prima zi de cazare se serveste cina.
Este obligatorie purtarea bratarii de identificare ( primita de la receptia hotelului ), pe toata perioada sejurului.
Clubul Copiilor
Casa cu Povesti – pe scena de sub cupola teatrului din parcul de distractii „Baby Land” vor fi prezentate zilnic spectacole interactive de teatru pentru copii, sustinute de actori profesionisti.
Centrul de Dans si Atitudine – cursurile de initiere in dans si expresie corporala vor fi insosite de cursuri Zumba pentru mamici si copii.
Atelierul de Creatie – intr-un spatiu special amenajat, animatori profesionisti ii vor introduce pe copii in fiecare zi in tainele modelajului, picturii, artei origami. O expozitie va reuni, saptamanal, cele mai reusite creatii ale micilor cursanti.
Scoala de Teatru – pentru toti copiii pasionati de actorie, o trupa de profesionisti va sustine zilnic cursuri de initiere in acest univers fascinant. Un spectacol saptamanal, va da ocazia punerii in practica a celor invatate.
Plaja Copiilor – o intreaga plaja apartinand grupului Cohotels este amenajata cu tobogane, jocuri gonflabile. O echipa de animatori profesionisti se va dedica organizarii jocurilor si concursurilor pentru cei mici. Pe langa amenajarile de plaja, special pentru mamici, tatici si bunici vor fi puse la dispozitie jocuri de table si sah.
Babyland (16:30- 22:00) – unicul parc de distractii interactive pentru copii din Sudul litoralului. Aici veti gasi instalate noile modele de tobogane, plase elastic si curse cu obstacole. In fiecare seara, petrecerile tematice si parada personajelor de poveste ii vor avea ca invitati speciali pe Batman, Spiderman, Zana Ariel si mai vechii eroi din povestirile cu pirati si indieni. Consumatia contra cost.
Gradinita cu program de babysitting (09:00-11:30, 16:30-19:00) - locul in care iti poti lasa copilul sub atenta supraveghere a animatorilor hotelului. Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 3 si 12 ani. Situata in incinta hotelului California.
*Consumatia de la barul Babyland-ului este contra cost.
Nu se acceptă cazarea persoanelor cu animale de companie;
Camere
Hotel California 3* dispune de 110 camere duble si 4 apartamente, dotate cu baie proprie cu dus, TV cablu, frigobar, internet WiFi, telefon international direct, aer conditionat, balcon utilat cu scaune. Toate camerele sunt renovate in 2023 si sunt dotate cu pat matrimonial 160x190. Suprafata 19 mp.
Apartamentele sunt formate din living cu canapea extensibila pentru 2 persoane si dormitor cu pat matrimonial 160x190. Camerele sunt separate cu usa si au o suprafata intre 30-35 mp.
Servicii masa
Restaurantul principal al hotelului - Restaurant California – cu o capacitate de 300 de locuri, serveste preparate apartinand bucatariei traditionale si internationale intr-o ambianta primitoare. Oaspetii pot servi masa si pe terasa-pizzerie cu vedere spre mare, precum si in celelalte restaurante ale complexului. Seara, trupe live și dansatori profesionisti vor asigura distractia și voia buna.
Restaurant Delta (AI) - Orchestra live, solisti, trupe de dansatori, momente comice si de magie, animatori, intr-un cuvant spectacol seara de seara;
Restaurant California (AI) - atmosfera romantica, muzica live, in fiecare seara la terasa piscinei cu vedere la mare;
Restaurant Fish & Grill – a-la-carte - In acordurile pianului, meniul include specialitati din carne si peste, pe malul marii - serviciu cu plata;
Sistem de servire al meselor si bauturilor:
In regim bufet: mic dejun (07:30-09.30), gustare (10:30-11:30), pranz (12:30-15:00), gustare (17.00-18:00) si cina (19:00-21:30)
Gustare dimineata se compune din doua dintre urmatoarele produse : fructe, fursecuri, crostata, chec etc.
Gustare dupa-amiaza se compune din doua dintre urmatoarele produse : pizza, foccacia, inghetata, compot de fructe, fructe.
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.