Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Cherica 4 stele este situat in centrul turistic si comercial al orasului Constanta, la mai putin de 70 de metri de mare .
Gazduit de una dintre bijuteriile arhitecturale ale orasului Constanta, Hotel Cherica este singurul hotel de la malul Marii Negre care functioneaza intr-o cladire construita inainte de 1900, iar acest lucru ii ofera un farmec special.
Hotelul dispune de 18 suite foarte spatioase, formate din anticamera sau vestibule, dormitor, zona living si baie spatioasa.
Dotari si servicii
Confortul zilelor noastre intr-o cladire de la 1896.
Hotel Cherica este mai mult decat un hotel, este o poveste scrisa cu eleganta !
Hotel Cherica istoriseste frumoasa poveste a trecutului prin fiecare detaliu decorativ inclus cu grija in design-ul sau deopotriva rafinat si subtil, de la tablouri, la inscriptii exterioare si stil arhitectural.
Cladirea care gazduieste Hotelul ChASrica a fost construita in anul 1896 cu scopul de a fi un loc de popas pentru calugarii ortodocsi romani ce calatoreau spre si dinspre muntele Athos, fiind cunoscuta in acea perioada sub numele de aHotel Calugarula.
Cativa ani mai tarziu, la sfarsitul secolului al XIX-lea, Anton I. Doiciu, un important comerciant si proprietar de imobile din Bucuresti, Iasi, Galati, Sinaia si Constanta, preia acesta cladire importanta si de referinta pentru arhitectura avangardista a intregului centru. Dupa moartea sa, in 1918, cladirea este mostenita de fiica acestuia, Pulcheria Doiciu, zisa aChASricaa, persoana care va oferi edificiului identitatea si autenticitatea ce vor dainui peste veacuri. In anul 1931, Pulcheria Doiciu se casatoreste cu Principele Dimitrie Gr. Sturdza, devenind Principesa Pulcheria Sturdza.
In anul 1950, cladirea este nationalizata de catre regimul comunist, iar in deceniile ce vor urma aceasta va cunoaste cele mai sumbre vremuri ale existentei sale.
In anul 2003, constructia, aflata intr-o stare avansata de degradare, reintra in posesia proprietarilor sai de drept - familia Sturdza - si este inclusa intr-un amplu proces de reabilitare, consolidare si modernizare de catre Principele Serban Dimitrie Sturdza, nepotul ChASricai !
Cladirea isi recapata stralucirea de altadta in anul 2008, in vara caruia are loc inaugurarea Hotelului ChASrica. In scurt timp, hotelul devine un loc deosebit, incarcat de traditie si in acelasi timp modern, care te imbie sa-i calci pragul, pentru a-i descoperi fascinanta poveste. Inaugurat ca o afacere de familie, Hotel Cherica este recunoscut in Constanta ca un adevarat simbol al excelentei in industria ospitalitatii, fiind preferat intotdeauna de oameni de afaceri romani si straini, demnitari, diplomati, artisti, profesionisti din mass-media si turisti care calatoresc in orasul-port de la malul Marii Negre, atat in interes de afaceri, cat si pentru a se relaxa.
Confortul este omniprezent in fiecare dintre suitele hotelului, iar facilitatile moderne sunt in deplina armonie cu decorul ascet, menit sa ofere o nota distinsa de eleganta si intimitate.
Pentru a va putea bucura de o sedere confortabila in Constanta, serviciile hotelului Cherica sunt personalizate si adaptate nevoilor fiecarui oaspete.
Sala de conferinte: indiferent daca planificati o conferinta, o intalnire de afaceri, un team-building sau o sedinta top management, sala de conferinte din cadrul Hotelului Cherica este alegerea perfecta.Cu o capacitate de 22 persoane, sala de conferinte este dotata conform ultimelor standarde de conectivitate si multimedia : flipchart, retroproiector, proiector, internet prin cablu sau wi-fi de mare viteza, spatiu pentru coffee break, iluminat natural, sistem de climatizare, sistem de ventilatie, grup sanitar propriu! Datorita amplasarii privilegiate in centrul Constantei, aproape de institutiile si punctele de interes major ale orasului, Hotel Cherica este ideal pentru turismul de business.
Servicii masa
MASA: restaurant propriu, mic dejun.
Dotari camere
Suitele au suprafete de pana la 47 mp fiecare, 9 dintre acestea avand vedere partiala la mare.
Toate camerele au: sifonier spatios, seif in camera, coffee & tea maker, TV LCD cu peste 100 canale TV - 60 digitale si HD, internet, minibar cu o varietate mare de optiuni.
Suitele twin:suprafata de 37 mp, dormitor cu 2 paturi twin size, partea de living cu un fotoliu si o canapea si masuta de cafea.
Suitele family: suprafata de 47 mp, anticamera cu partea de dining, partea de living cu un fotoliu si masuta de cafea, dormitor cu pat matrimonial Queen Size, o alta camera separata cu pat marime Twin.
Suitele junior: suprafata de 37 mp, dormitor cu pat matrinonial Queen Size, partea de living cu canapea, un fotoliu si masuta de cafea.
Suitele premium: suprafata de 47 mp, anticamera cu partea de dining (masa cu 4 scaune), partea de living cu canapea, fotoliu si masuta de cafea, dormitor cu pat matrimonial Queen Size.
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.