Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Cupidon 4* este amplasat in centrul statiuni, la doar 20 de metri de plaja, in apropierea hotelurilor Narcis si Cleopatra.
Facilitati
Hotelul Cupidon 4* dispune de beach bar, un lounge bar, terasa, Gradina de Vara cu o capacitate de 300 de locuri, loc de joaca pentru copii, piscina tip infinity (cu o adancime de 140 cm si este amenajata in jur cu sezlonguri si umbrele, construita langa mare), restaurant 200 de locuri, receptie 24/7, internet wireless, seif la receptie, pool bar, program artistic pentru adulti si copii, plaja privata amenajata cu sezlonguri si umbrele (9000mp), camera bagaj, acces facil pentru persoane cu dizabilitati, parcare gratuita, in limita disponibilitatii.
Servicii contra cost: spalat si calcat lenjerie.
Nu este permis accesul animalelor de companie.
Camere
Camerele hotelului Cupidon au fost renovate in 2020 si sunt dotate cu televizor LED, minibar, baie privata cu dus, aer conditionat, geam termopan, mobilier nou, internet wireless, uscator de par, seif, halat de baie, cosmetice, telefon.
Camerele duble de la parter nu au balcon si au in dotare pat matrimonial si canapea extensibila (130x190 cm). Capacitate maxima de cazare: 2 adulti si 2 copii 0-17.99 ani. Nu se poate adauga pat suplimentar. Suprafata: 17 mp.
Camerele duble cu balcon sunt situate la etaj si au in dotare pat matrimonial si o canapea fixa (dimensiune 150x70 cm), balcon. Capacitate maxima de cazare: 2 adulti si 2 copii (1 copil 0-2.99 ani, 1 copil 0-13.99 ani). Nu se poate adauga pat suplimentar. Suprafata 19 mp.
Camerele duble cu balcon cu vedere la gradina sunt situate la etaj si au in dotare pat matrimonial si o canapea extensibila (dimensiune 170x130 cm), balcon cu vedere la gradina. Capacitate maxima de cazare: 2 adulti si 2 copii 0-15.99 ani. Nu se poate adauga pat suplimentar. Suprafata 19 mp.
Camerele duble cu balcon cu vedere la mare au in dotare pat matrimonial (180 cm) si o canapea extensibila (130x170 cm), balcon cu vedere spre mare. Acestea sunt situate la etajele superioare. Capacitate maxima de cazare: 2 adulti si 2 copii 0-17.99 ani. Nu se poate adauga pat suplimentar. Suprafata 19 mp.
Servicii masa
Pachetul ULTRA ALL INCLUSIVE cuprinde: cazare, servicii de masa complete, bauturi pe tot parcursul zilei, minibarul din camera realimentat o data/zi (apa plata/minerala, bauturi carbogazoase si snacks), 2 sezlonguri cu o umbrela pe plaja privata, acces la piscina exterioara (sezlonguri in limita locurilor disponibile, 09:00-19:00), acces la locul de joaca pentru copii, divertisment pentru adulti si copii, parcare gratuita (in limita locurilor disponibile), internet wi-fi.
Serviciile de masa sunt asigurate in sistem buffet suedez, astfel: mic-dejun (07:30-10:00), mic dejun intarziat (10.00-11.00), gustare inainte de pranz (11.00-12.00), pranz (12:30-15:00), gustare dulce (15.30-17.00), gustare inainte de cina (17.30-18.30), cina (19:00-21:00). Inghetata este disponibila intre orele 07.30-22.00.
Bauturile sunt incluse in restaurant si pe terasa, precum si in zona de lounge-bar din interior, in intervalul 07:30-22:00, si includ: bere, vin alb/rosu/roze la draft, limonada, sucuri, bauturi racoritoare, cafea, ceai, ciocolata calda, apa plata si minerala etc.
Lounge Bar - 09.00-22.00 - bauturi alcoolice: cocktail-uri, longdrinks, mocktailuri, bauturi aperitive si spirtoase de import si autohtone (lichior, vermut, bitter, rom, cognac, vodka, whiskey), bere, vin, vin spumant, bauturi racoritoare, cafea, ceai, ciocolata calda, apa plata/minerala. Produsele sunt oferite pentru a fi consumate in zona de lounge, pe terasa cat si in zona piscinei. Apa plata/minerala, cafeaua, ceaiul si ciocolata calda sunt disponibile non-stop.
Beach Bar - 09.00-18.00 - aici se servesc: bere, bauturi racoritoare, cafea, ceai, ciocolata calda, apa plata si minerala.
Turistii beneficiaza de pranz si cina in ziua cazarii, precum si de acces la piscina si plaja incepand cu ora 13.00 in ziua sosirii, si de mic dejun in ziua plecarii.
Turistii trebuie sa poarte bratara primita in momentul cazarii pe toata durata sejurului. Hotelul poate solicita o garantie de 1000 de lei la check-in pentru a acoperi potentialele daune sau pagube aduse hotelului. Garantia se restituie la finalul sejurului.
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.