Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Delta 3* este pozitionat la doar 100 de metri de plaja, aproape de intrarea in Statiunea Cap Aurora si in vecinatatea hotelurilor Iris Nalba Mimoza, Capitol si Meteor.
Facilitati
Hotel Delta 3* a fost renovat complet in ultimii ani, devenind o locatie potrivita pentru toti cei care vor sa petreaca o vacanta relaxanta la malul marii. In 2023, s-au renovat restaurantul si receptia, iar in 2022, s-a construit piscina care este incalzita in capete de sezon sau la nevoie (maxim 25 de garde Celsius). Hotel Delta ofera o atentie deosebita celor mici si vine in intampinarea lor cu numeroase facilitati. Kids Club, conceput pentru cei mici, ofera servicii si programe de divertisment, ateliere de creatie, dans, teatru, magie, piscina pentru copii, pe plaja Copiilor si la Babyland si Casa Povestilor.
In incinta hotelului se mai afla 5 sali de conferinta dotate cu echipament modern, iar pentru oaspeti, pe plaja privata se ofera gratuit 2 sezlonguri si o umbrela/camera.
Parcarea este pazita si supravegheta video si se ofera oaspetilor contracost.
Concept Family All Inclusive:
- Acces si sezlong cu umbrela (în limita disponibilitatilor), la piscina hotelului;
- Acces la sauna si jacuzzi (cu rezervare prealabila) la Hotel California.
- 2 sezlonguri cu umbrela incluse/camera pe plaja Copiilor sau pe plaja California pentru toți turistii cazati în hotelurile Grupului CoHotels;
- La sejur de minim 6 nopti, turistii beneficiază gratuit de spectacole la Teatrul de Vara Jupiter : saptamanal – 3 spectacole (1 iulie - 31 august), o intrare gratuita pentru 2 persoane/camera la Paradis Land – parc de aventura, o intrare gratuita pentru 2 persoane/camera la Jurasica Adventure Theme – parc tematic cu dinozauri si 1 acces/familie în limita a 3h/zi la Galaxy WaterPark Jupiter (01.07-31.08)
- NOU 2022! - Muzica buna? Da! / DJ de renume? Da! / Locatie: pe malul marii! / Bauturi: All Inclusive! / În fiecare seara la: DJ & Live music Club CoHotels!;
- Restaurant Delta (AI) - Orchestra live, solisti, trupe de dansatori, momente comice si de magie, animatori, într-un cuvant spectacol seara de seara;
- Restaurant California (AI) - atmosferă romantica, muzica live, in fiecare seară la terasa piscinei cu vedere la mare;
- Restaurant Fish & Grill – a-la-carte – În acordurile pianului, pe malul marii vei gusta cele mai savuroase specialitati de carne și peste. – serviciu cu plata
- Internet Wifi gratuit în camere si în spatiile comune;
- Parcare pazita si supravegheta video - contracost
Sistem de servire al meselor și bauturilor:
În regim bufet: mic dejun (07:30 -09:30 ), gustare (10:30 -11:30 ), pranz (12:30 -15:00 ), gustare (17:00 -18:00 ) și cina (19:00 -21:30). Gustarea de dimineata se compune din doua din urmatoarele produse: fructe, fursecuri, crostata, chec etc. Gustarea de dupa-amiază se compune din doua din urmatoarele produse: pizza, focaccia, inghetată, compot de fructe, fructe, etc.
Bauturile alcoolice și non-alcoolice incluse se pot servi, astfel:
1. Baruri restaurant în timpul programului de masa: apa, sucuri naturale și carbogazoase, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/roșu draft, bauturi alcoolice.
2. Baruri plaja în intervalul 08:00 -19:00: apa, sucuri naturale și carbogazoase, cafea, ceai, bere draft.
3. Piano Bar in intervalul 08:00-24:00:apa, sucuri naturale și carbogazoase, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/roșu draft, bauturi alcoolice.
4. Bar piscina Delta in intervalul 08:00-19:00: apa, sucuri naturale și carbogazoase, cafea, ceai, bere draft.
Băuturi alcoolice incluse: whiskey, vodka, vermut alb/rosu, , crema de whiskey, gin, digestiv.
Serviciile încep în prima zi de cazare cu cina.
Clubul Copiilor – TOTUL INCLUS pentru turistii Cohotels
Casa cu Povesti – pe scena de sub cupola teatrului din parcul de distractii „Baby Land” vor fi prezentate zilnic spectacole interactive de teatru pentru copii, sustinute de actori profesionisti.
Centrul de Dans și Atitudine – cursurile de initiere în dans si expresie corporală vor fi însotite de cursuri Zumba pentru mamici și copii.
Atelierul de Creatie – într-un spatiu special amenajat, animatori profesionisti îi vor introduce pe copii în fiecare zi în tainele modelajului, picturii, artei origami. O expozitie va reuni, saptamanal, cele mai reusite creatii ale micilor cursanti.
Scoala de Teatru – pentru toti copiii pasionati de actorie, o trupă de profesionisti va sustine zilnic cursuri de initiere în acest univers fascinant. Un spectacol saptamanal, va da ocazia punerii în practică a celor învatate.
Plaja Copiilor – o intreagă plaja apartinand grupului Cohotels este amenajata cu tobogane și jocuri gonflabile. O echipă de animatori profesionisti se va dedica organizarii jocurilor și concursurilor pentru cei mici. Pe lângă amenajarile de plaja, special pentru mamici, tatici și bunici vor fi puse la dispozitie jocuri de table și șah.
Babyland (16:30 -22:00 ) – Unicul parc de distractii interactive pentru copii din Sudul litoralului. Aici veti gasi instalate noile modele de tobogane, plase elastice și curse cu obstacole. În fiecare seara, petrecerile tematice și parada personajelor de poveste îi vor avea ca invitati speciali pe Batman, Spiderman, zana Ariel și mai vechii eroi din povestirile cu pirati și indieni.
Gradinita cu program de babysitting (09:00 -11:30 si 16:30 -19:00 ) - locul în care îti poti lasa copilul sub atenta supraveghere a animatorilor hotelului. Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 12 ani.
*Consumatia de la barul Babyland-ului este contra cost.
Este obligatorie purtarea bratarii de identificare (primita de la receptia hotelului), pe toată perioada sejurului.
Nu se acceptă cazarea persoanelor cu animale de companie.
Camere
Toate camerele au in dotare baie cu dus si balcon, precum si aer conditionat, frigobar si televizor. Se ofera internet wifi in mod gratuit atat in camere cat si pe plaja si in toate spatiile publice.
Camerele duble standard sunt dotate cu pat matrimonial 160x190, baie proprie cu dus, TV cablu, frigobar, internet WiFi, telefon international direct, aer conditionat, seif, uscator de par, produse de toaleta, balcon utilat cu scaune si masa. Majoritatea camerelor de la etajele superioare au vedere la mare, iar o parte din camere au vedere catre gradina interioara – repartitia camerelor se face la Receptie. In acest tip de camera se poate adauga contra cost un pat suplimentar (dimeniune 80x190). Suprafata 18 mp.
Camerele duble family au in dotare un pat matrimonial 160x190 si 2 paturi suprapuse. Suprafata 22 mp.
Apartamentele sunt formate din living cu canapea extensibila pentru 2 persoane si dormitor cu pat matrimonial 160x190 si fotoliu extensibil 80x190. Camerele sunt separate de usa. Suprafata 30 mp.
Servicii masa
Restaurantul principal al hotelului - Restaurant Delta - are o capacitate de 900 de locuri si serveste preparate culinare specifice bucatariei internationale. Oaspetii pot servi masa si pe terasa in aer liber, precum si la celelalte restaurante ale complexului. Seara, oaspetii se pot bucura de spectacole cu muzica live, jazz, cafe concert.

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.