Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Dorna 3* Mamaia este unul dintre primele hoteluri de pe litoralul romanesc care a introdus conceptul de vacanta all inclusive. Modernizat in mai multe etape: 2002, 2006, 2010, precum si in 2013, Hotel Dorna 3*- Mamaia este pregatit sa ofere oaspetilor sai un confort la standarde internationale, conform categoriei de 3*, acesta fiind pozitionat in nordul statiunii Mamaia, la 100 metri de apa marii, avand vedere spre lacul Siutghiol si Marea Neagra.
Facilitati
Hotel Dorna 3* Mamaia dispune de urmatoarele facilitati: restaurant Petit Jardin 3*, parcare gratuita in limita locurilor disponibile, loc de joaca pentru copii, piscina, plaja privata, sala de conferinta, agrement si divertisment: mini-teren de badminton sau volei, masa de tenis si masa de biliard, sala fitness si aqua gym la piscina, cursuri de dans, zumba, darts, rummy si table, programe de cinema, karaoke pentru copii si adulti, spectacole de muzica live, show de dans, piese de teatru si stand-up comedy, cine tematice iar pentru cei mici jocuri interactive, spectacole de magie, dance party, face painting, baloane modelate, filme.
Nu se accepta animale de companie.
Camere
Hotel Dorna 3* Mamaia dispune de 142 camere duble si 5 apartamente dotate cu mobilier nou si confortabil.
Camerele sunt dotate cu: aer conditionat, televizor LCD, telefon, frigobar, seif, internet wireless, baie cu cabina de dus si uscator de par.
Toate camerele au balcon, cu vedere spre mare sau spre lacul Siutghiol. O parte dintre acestea au in dotare canapele extensibile, iar o parte fotolii extensibile.
Camera matrimoniala are o suprafata totala de 18 mp din care baia are 3.5 mp, in acest tip de camere se acomodeaza perfect doi adulti si un copil cu varsta pana la sapte ani. Pentru copii de pana la 4 ani se poate instala un patut gratuit.
Apartamentul este compus din doua camere – dormitor si living cu canapea extensibila, cu o suprafata totala de 43 mp.
In functie de tipul apartamentului, baile pot avea o dimensiune de 3.5 mp, cu dus sau baie de 5,8 mp cu cada.
Camera twin are o suprafata totala de 18 mp incluzand baia de 3.5 mp, camera dispune de doua paturi si un fotoliu extensibil. In aceast tip de camere se acomodeaza perfect doi adulti si un copil cu varsta peste sapte ani.
Camera matrimoniala cu canapea extensibila este foarte potrivita pentru o familie cu doi copii, are o suprafata totala de 18 mp din care baia are 3.5 mp. Cei mici beneficiaza gratuit de cazare si masa pe tot parcursul sejurului.
FACILITATI PENTRU COPII (cazati in camera cu 2 adulti):
Copiii cu varsta cuprinsa intre 0-6,99 ani au gratuitate, fara pat suplimentar, sau achita 40% din pachetul unui adult si beneficiaza de pat suplimentar;
Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 7-11.99 ani se va achita 40% din tariful unui adult;
Pentru a treia persoana peste 12 ani se va achita 70% din tariful unui adult, oferindu-se pat suplimentar.
De la facilitatile mai sus mentionate fac exceptie ofertele speciale:
-Seniori 55+;
-Prichindel - All inclusive;
-Litoralul Pentru Toti - All inclusive.
Servicii masa
Hotelul Dorna 3* detine restaurant propriu, serviciile de masa se acorda in Restaurantul Petit Jardin 3* All inclusive: mese servite in restaurant sub forma de bufet, apa, ceai, cafea, racoritoare, aperitive alcoolice, bere, vin (bauturi autohtone). Bar: (09:00-23:00) - apa, cafea, racoritoare, bere (bauturi autohtone). Hotelul isi rezerva dreptul de a decide asupra sortimentelor de bauturi pe care le va oferi turistilor in all inclusive; demipensiune - mic dejun si cina bufet, cu acces la baruri ca la sistemul all inclusive. Turistii au obligativitatea de a purta bratara pe are o vor primi la cazarea in hotel. In lunile mai, iunie si septembrie, masa va fi servita in regim bufet sau a la carte, functie de numarul turistilor din hotel. Produsele oferite in sistemul 'all inclusive' se vor consuma numai in incinta complexului hotelier, in timpul sejurului.
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.