Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Favorit 3* este situat la intrarea in statiunea Venus dinspre Cap Aurora, la aproximativ 200 de metri de plaja.
Facilitati
Hotelul a fost renovat in anul 2013, iar in prezent va pune la dispozitie camere duble modernizate. Langa hotelul Favorit, pe spatiul verde, este amenajat un loc de joaca pentru copii. Masa poate fi servita in sistem “a la carte” la restaurant Melodia, situat in cadrul hotelului Melodia de 4*. Ca turisti ai restaurantului Melodia, se ofera acces la locul de joaca pentru copii al hotelului. De asemenea, accesul este gratuit la programele artistice care se desfasoara pe terasa hotelului Melodia incepand cu ora 20.30 (insa se achita consumatia).
Parcarea privata a hotelului Favorit este gratuita in limita disponibilitatilor.
Servicii gratuite: acces la wi fi, parcare in limita celor 60 de locuri disponibile, loc de joaca pentru copii, primire/expediere corespondenta, informatii turistice, rezervari.
Servicii contra cost: acces la plaja privata cu sezlong, umbrela, masuta - situata la 200 de metri de hotel. Locurile se rezerva exclusiv pe plaja, la pretul afisat, in limita disponibilitatilor.
Hotelul accepta cazarea cu animale de companie contra unei taxe de 35 lei/zi.
Camere
Camerele duble au fost renovate in 2013 si sunt prevazute cu aer conditionat, TV, cablu tv, frigider, wi fi, balcon si baie proprie cu dus. Camerele pot avea pat matrimonial sau 2 paturi twin (90 cm latime fiecare, se pot uni). Repartizarea se face la receptie in limita disponibilitatilor. Suprafata :18 mp.
Servicii masa
Programul de functionare al Restaurantului Melodia (în incinta hotelului Melodia – aproximativ 50 m de Hotel Favorit) în regim a la carte este 12.00 - 14.30 si 19.00-21.30.
Micul dejun se serveste zilnic, sub formă de bufet (pentru un minim de 40 de persoane), între orele 07.30- 10.00.
In perioada 01.09-15.09.2024, Serviciile de masă în regim de demipensiune (pranz/cina) se vor asigura in regim A la carte din meniul restaurantului).
Serviciile de masă în regim de demipensiune cina (incluse deja in pachetele predefinite) se vor servi în sistem bufet suedez pentru minim 40 de persoane; în caz contrar, cina se va servi în sistem fisa cont (a la carte din meniul restaurantului). Bauturile alcoolice nu sunt incluse în tariful pentru demipensiune, respectiv fisa cont si se achita separat de catre turist.
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.