Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Majestic 3* este situat in nordul statiunii, foarte aproape de statiunea Neptun, la aproximativ 100 m de plaja, face parte, alaturi de mai multe hoteluri de pe litoral, din grupul hotelier Phoenicia hotels.
Facilitati
Hotel Majestic 3* dispune de restaurant, lobby bar, terasa, gradina, loc de joaca pentru copii, piscina cu sezlonguri si umbrele, internet wireless in zona receptiei si a piscinei, seif la receptie, camera bagaje, 3 Sali de conferinta (20,60, 80 de persoane), foisor, birou cu PC si acces la internet si imprimanta in receptie, sah, table, rummy, carti de joc, rampa de acces pentru persoane cu dizabilitati, 2 camere adaptate pentru persoane cu dizabilitati la parter.
Parcare (in limita locurilor disponibile)
* Hotelul NU detine plaja privata sau beach bar.
Hotelul nu accepta animale de companie.
Camere
Camera dubla are in dotare pat matrimonial (140x200 cm) sau 2 paturi (90x200), minibar, televizor, cablu, aer conditionat, pardoseala din parchet, baie cu dus, balcon. Suprafata: 14 mp.
Camera dubla se poate valorifica si in regim single.
Repartizarea camerelor se face la receptie in momentul cazarii.
Apartamentul cuprinde un dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila (140x200), baie cu cada sau cadita de dus, minibar, televizor, aer conditionat, balcon. Exista tv si aer conditionat in ambele camere. Unele apartamente au usa intre cele doua camere. Suprafata: 32 mp. Repartizarea se face la receptie in momentul cazarii.
Servicii masa
Pachetul cu mic dejun: mic dejun in sistem bufet suedez.
Pachetul cu demipensiune include: mic dejun, pranz (bufet suedez), gustare (intre orele 11.00-12.00 - produse de patiserie) si bauturi alcoolice si non-alcoolice in timpul mesei.
Pachetul cu all inclusive include:
- Mic dejun tip bufet suedez (08:00-10:00 - include diferite tipuri de omleta, branzeturi, mezeluri, legume, dulciuri, apa, racoritoare, ceai, cafea);
- Gustare (11 :00-12 :00 - produse de patiserie);
- Pranz tip bufet suedez (13:00-15 :00 - include supe, ciorbe, mancare gatita, garnituri, salate, legume, fructe, dulciuri),
- Gustare (17.00- 18.00 - produse de patiserie);
- Cina tip bufet suedez (18:30-20:00 include mancare gatita, gratar, garnituri, salate, legume, fructe, dulciuri)
*orele de masa pot suferi modificari
*persoanele care au regim alimentar special, dietetic, vegetarian sau tin post sunt rugati sa anunte receptia in momentul cazarii, hotelul incercand sa tina cont de aceste doleante in limita posibilitatilor.
* In lunile mai, iunie si septembrie masa se va servi sub forma de bufet suedez (pentru un minimum de 50 de persoane) sau sub forma de meniu fix cu servire la masa (pentru un numar mai mic de 50 persoane).
Bauturile non-alcoolice neimbuteliate (apa, racoritoare, ceai, cafea) si alcoolice neimbuteliate (bere draft, vin de masa draft alb sau rosu, lichior, vodca, coniac) pot fi servite nelimitat pentru pachetele cu demipensiune sau all inclusive, la bar, in restaurant sau în locurile special amenajate între orele: 10.00-21.00 pentru pachetele all inclusive; 10.00-15.00 pentru pachetele cu demipensiune - pranz; 17.00-21.00 pentru pachetele cu demipensiune – cina.
* Dupa ora 21.00 toate bauturile sunt contra cost.
* Toate bauturile racoritoare sau alcoolice imbuteliate sunt contra cost.
Pentru turistii care beneficiaza de servicii de masa, este obligatorie purtarea bratarii primite la check in. Serviciile vor fi oferite pentru numarul de adulti si copii declarati in rezervare.
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.