Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mirage MedSPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Mirage MedSpa 4* se afla situat langa Complex Steaua de Mare si Clinica de Tratament Efosan, la mica distanta de plaja (50-100 de metri).
Facilitati
Inaugurat in anul 2003, Hotel Mirage este stucturat pe 4 etaje si a fost supus unor lucrari extensive de renovare si supraetajat in perioada 2016-2019. Dispune de gradina, terasa, o sala de conferinte modulara, Breeze, cu o suprafata de aprox. 200 mp, pentru evenimente pana la 100 de persoane. Sala de conferinte asigura lumina naturala, echipamente tehnice si flexibilitate in ceea ce priveste amenajarea diferitelor tipuri de set-up (teatru, classroom, U-shape, hollow square etc.) Dotarea centrului de conferinte consta in echipamente de ultima generatie: videoproiector, ecran, flipchart, acces internet wireless gratuit, ecrane LCD, instalatie de sonorizare. Elixir Bar dispune de lumina naturala si este destinat servirii pauzelor de cafea dar si unei selectii de ceaiuri si sucuri naturale speciale.
Cu o suprafata de 2700 de metri patrati dispusa pe 3 nivele, 40 de cabinete de tratament individuale, sali de kinetoterapie si fitness moderne, sauna finlandeza, sauna umeda, dusuri ciclonice, fantana de gheata, si o piscina cu apa sarata prevazuta cu Jacuzzi incorporat, paturi de apa, cascade cervicale, masaje cu jet de aer, Mirage MedSPA se distinge in peisajul centrelor de sanatate de pe litoralul romanesc al Marii Negre prin abordarea holistica a oaspetilor sai. Domeniul medical vast al tratamentelor de recuperare este armonios imbinat cu cel al terapiilor de wellness.
Hotelul dispune si de o sala de fitness, echipata corespunzator cu aparate performante.
Parcarea este gratuita in limita locurilor disponibile.
Hotelul nu accepta cazarea cu animale de companie.
Camere
Inaugurat in anul 2003, Hotel Mirage este stucturat pe 4 etaje si a fost supus unor lucrari extensive de renovare si supraetajat in perioada 2016-2019, sporind astfel capacitatea de cazare la 82 de duble standard si 16 apartamente, dotate cu balcon, baie cu cabina de dus, TV cu cablu, sistem de climatizare, acces pe baza de cartela magnetica, minibar si uscator de par.
Camerele duble au grup sanitar propriu cu dus, uscator de par, obiecte de toaleta, papuci, seif, televizor LED, cablu TV, telefon, internet wireless, frigider, aer conditionat, balcon cu mobilier, geam termopan, mocheta, acces pe baza de cartela. Suprafata: 20 mp
Apartamentele sunt formate din living cu canapea extensibila (140x200 extinsa) + dormitor cu pat matrimonial (180x200), baie proprie cu dus, uscator de par, papuci, halat, cosmetice hoteliere, seif, televizor, internet wireless, frigider, aer conditionat, unele pot avea balcon cu mobilier, geam termopan, mocheta, acces pe baza de cartela, camerele nu sunt separate printr-o usa. Sunt cate 4 apartamente pe etaj. Suprafata: 40 mp
Servicii masa
Restaurantul si barurile Mirage MedSpa hotel va invita intr-un periplu culinar exceptional sustinut de atmosfera relaxanta de vacanta, rafinamentul preparatelor si al bauturilor, design-ul primitor, exuberanta terasei inverzite, toate acestea insotite de calitatea ireprosabila a serviciilor.

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.