Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pam Beach Resort & Spa


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Pam Beach 3* este amplasat pe faleza inalta a statiunii Olimp, la 90 de metri de plaja si 10 minute de mers pe jos de centrul statiunii.
Facilitati
Hotel Pam Beach 3* dispune de piscina Infinity Pool de pe litoralul romanesc, cu apa sarata si incalzita, cu cascada, un design exotic, destinata adultilor si o piscina pentru copii incalzita, cu ansamblu de topogane, loc de joaca interior (aparate electronice diverse, carusel, spatii de creatie copii ) si exterior (tiroliana, tintar, tenis de masa), restaurant. Sezlong-urile de la piscina sunt contra cost.
Hotelul pune la dispozitie si o sala de conferinte cu dotari specifice (60 locuri), internet wireless disponibil gratuit in tot hotelul, dar si un teren de tenis pentru care se percepe un cost suplimentar.
Parcarea se ofera gratuit in limita disponibilitatilor.
Hotelul accepta animale de companie contra a 20% din valoarea unui loc de cazare, iar turistul trebuie sa prezinte carnet de sanatate valabil la zi.
Camere
Camerele au fost modernizate in 2021, punand la dispozitie 210 camere. Toate camerele au fost complet renovate recent, inclusiv baile.
Camerele duble din incinta Hotelului Pam Beach Olimp sunt dotate cu televizor cu ecran plat si televiziune prin cablu, mini frigider, internet wireless, aer conditionat, telefon,uscator de haine, uscator de par, mocheta, baie cu dus, renovata si dotata cu produse de toaleta. Pot avea fie pat matrimonial, fie doua paturi. Suprafara 18 mp.
Camera tripla are aceleasi dotari ca si camera dubla, dar include pat matrimonial pentru 2 persoane si 1 pat individual pentru a 3-a persoana. Suprafata 22 mp.
Apartamentul este compus din dormitor matrimonial si living cu canapea extensibila. Dotarile sunt aceleasi ca si la camerele duble. Suprafata 30 mp.
Camerele din acest hotel nu sunt dotate cu balcon.
Servicii masa
Restaurantul hotelului ofera diverse preparate culinare din bucataria internationala, precum si din cea traditional romaneasca, iar seara organizeaza evenimente cu muzica live sau programe artistice. Localul este prevazut cu o terasa suspendata partial acoperita, inconjurata de verdeata, ce ofera o vedere minunata asupra marii.

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.