Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

D-Hotel Maris - Adults Only 8+


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

D-Hotel Maris 5* este situat pe malul marii, la 130 km de aeroportul Dalaman, la 35 km de orasul Marmaris si la 12 km de localitatea Hisaronu. D-Hotel Maris 5* a fost construit in anul 1993, are o suprafata de 156 000 mp, iar ultima renovare a fost efectuata in anul 2012. Hotelul dispune de un spatiu exterior foarte extins, camere noi si un centru SPA bun. Recomandat cuplurilor si romanticilor. Cazarea copiilor sub 8 ani nu este acceptata.
Facilitati
D-Hotel Maris 5* ofera oaspetilor sai un restaurant principal, 5 restaurante a la carte (turcesc-otoman, italian, asiatic, aegean-pescaresc si steak-house - cu rezervare, contra cost), 6 baruri, piscina exterioara, piscina interioara, cabinet medical (24 de ore), centru SPA, coafor, lant de magazine, bancomat, spalatorie si curatatorie chimica.
Gratuit: sauna, sala de fitness, volei pe plaja, baschet, mini-fotbal, tenis de masa, canoe, Green Hill (muzica clasica la apusul soarelui), internet WiFi (pe spatiul exterior al teritoriului)
Contra cost: baie turceasca, masaj, 3 terenuri de tenis cu suprafata dura, inchirierea echipamentului de tenis, lectii de tenis, lectii de diving, cursuri de navigatie catamaran si schi nautic, inchiriere elicopter si iaht.
Copii: junior-club (8-18 ani), aparate electronice (gratuit).
Plaja: 5 plaje proprii, nisip. La 2 dintre ele nu este permis accesul copiilor sub 12 ani. Platforma. Ponton. Restaurant pe plaja - contra cost. La piscina si pe plaja: umbrelele, sezlongurile, saltelele - gratuit. Prosoapele de plaja - gratuit.
Camere
D-Hotel Maris 5* este compus dintr-o cladire cu 8 nivele:
- 29 standard room (19 camere fara balcon, max. 2 pers., 24-34 mp);
- 42 superior room cu 1 camera (max. 2 pers., 35-41 mp);
- 102 deluxe room cu 1 camera (max. 3 pers., 35-47 mp);
- 10 junior suite cu 1 camera (max. 3 pers., 58-64 mp);
- 10 superior suite cu 2 camere (living, dormitor cu usa, max. 3 pers., 54-59 mp);
- 8 executive suite cu 2 camere (living, dormitor cu usa, max. 3 pers., 64-68 mp).
- 1 Presidental Suite cu 3 camere (vedere la mare, living, dormitor cu usa, sufragerie, max. 3 pers., 175 m2).
Toate camerele sunt dotate cu baie cu cada sau dus, foehn, aer conditionat individual, halat, papuci, televizor, telefon, minibar (contra cost), seif (gratuit), pardoseala - parchet, balcon (nu la toate camerele) sau terasa, room service (24h contra cost), si internet Wi-Fi (gratuit). Curatenia in camere si schimbarea lenjetiei se efectueaza zilnic.
Servicii masa
Mic dejun.
Demipensiune
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.