Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Meitner Superior


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Meitner 3* deschis in 2009 este situat in Predeal la 1250 m altitudine, intr-o zona splendida, deosebit de linistita, fiind inconjurat de padure, dar cu acces direct din strada Trei Brazi. Concentratia de ioni negativi din atmosfera puternic ozonificata, lipsa poluarii chimice si fonice dar si splendoarea peisajului dau valoare deosebita acestei locatii transformand Hotelul MEITNER in destinatia ideala pentru turismul de afaceri, organizare de evenimente, sejururi pentru iubitorii de liniste, relaxare si confort. Activitati recreative:Paintball: Echipele se confrunta intr-o lupta cu scop bine definit folosind markere-arme de paintball. Exercitiul se desfasoara cu doua echipe de maxim 10 persoane fiecare cu lider. Se urmareste munca in echipa, capacitatea de comunicare intre membri si leadership. Timp de desfasurare 30-40 minute. Fun&drive&photo: Impartire in echipe de 2-5 persoane. Echipele se distribuie intr-un numar corespunzator de masini. Masinile pornesc dupa un traseu prestabilit de aprox 40-50 km. Ex. Predeal-Rasnov-Bran-Poiana Brasov-Predeal. Echipele trebuie sa ajunga in diferite destinatii ale traseului unde trebuie sa efectueze anumite lucruri si fotografii urmand instructiunile din regulamentul de joc. La sfarsit se premiaza echipa cu rezultatele cele mai bune.Funny games: Jocuri in aer liber pe echipe: mers in saci, mers pe schiuri (cate trei participanti pe o pereche), tras la tinta si un traseu marcat cu banda si cu obstacole pe care se merge legat la ochi si ghidat de colegi. Catarare, rapel, tiroliana: Echipa parcurge un traseu montan care cuprinde o escalada pe coarda, o coborire in rapel si traversarea intre doua puncte pe coarda suspendata prevazuta cu scripeti. In apropiere, la Trei Brazi exista un Fun Park pentru copii si adulti, partie de schi pentru copii si pante pentru sanius. Pentru cei care doresc sa invete sa schieze, partiile Clabucet si Cocosul va stau la dispozitie. Se pot efectua programari din timp la monitorii de schi autorizati si profesionisti.
Facilitati
Hotelul dispune de 27 camere duble (22 camere in corpul A si 5 in corpul B), 4 apartamente cu suprafatele 32 - 40 mp, restaurant A - 140 mp, restaurant B - 70mp, bar, sala de conferinte de 270 mp, parc de 2500 mp, terasa, parcare, mini SPA. Accesul atat in camere cat si in hotel este pe baza de card. Deoarece camerele sunt mari exista posibilitate introducerii unui pat suplimentar.
Camere
Hotelul dispune de 20 camere duble standard cu paturi matrimoniale si cu paturi separate cu suprafata de 19.4 mp, 2 camere duble de lux cu suprafata de 33 mp. Camerele pot fi cu balcon (destinate fumatorilor), fara balcon si tip mansarda. In camerele duble exista posibilitatea introducerii unui pat suplimentar. Paturile au dimensiunea de 1.60 m x 2 m sau 1.90 m x 2m. Dotarea camerelor s-a facut cu mobilier elegant cu furnir de nuc, TV color LCD - Panasonic HD, minibar AKAI, seif pentru pastrarea obiectelor de valoare, retea internet fibra optica cu IP stabil cu acces gratuit, telefon.

Fiecare camera dispune de baie proprie supraf 3.5 mp utilata cu cabine dus, ventilator, uscator de par, priza pentru aparatul de ras si priza pentru ondulator par. Prosoapele si lenjeria sunt de buna calitate din bumbac 100%. Pilotele si pernele sunt din puf de gasca iar pentru turistii alergici se ofera pilote si perne ecologice si non-alergice din puf silicon.
Apartamentele:
Hotelul dispune de 4 apartamente, suprafatele intre 32 - 40 mp, situate la etajul 1 si la etajul 2. Toate apartamentele au balcon si un singur grup sanitar.

Livingul din apartament are o canapea extensibila 1.60 x 2 m pe care pot dormi 2 persoane adulte. Dormitorul din apartament are un pat matrimonial 1.60m x 2m.

In principiu in toate apartamentele pot fi cazate 4 persoane adulte si un copil mic in pat cu parintii.

In 2 apartamente poate dormi inca o persoana pe un pat suplimentar deci 5 persoane + 1 copil mic.
Servicii masa

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Facilitati

Restaurant
Bar
Terasa
TV in camera
Baie in camera
Seif in camera
Minibar
Dus in camera
Uscator de par in camera
Sauna
Baie proprie
Sala de conferinte
Televiziune prin cablu/satelit
Sala fitness
Internet wireless gratuit
Parcare gratuita
Internet prin cablu gratuit
Camere izolate fonic
Transfer aeroport

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.