Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Afrodita Resort & Spa


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Afrodita 4* a fost redeschis in iulie 2012, dupa ample lucrari de modernizare si este situat la 300 m de centrul statiunii Baile Herculane. Servicii cazare sejur minim 6 nopti (intrare duminica sau luni) Servicii tratament balnear consultatie medicala de specialitate 3 proceduri de tratament/zi, o procedura majora - baie de sulf/plante, proceduri de electroterapie, de luni-sambata.
Facilitati
Afrodita Resort & Spa 4* ofera turistilor:
- restaurant Premier
- restaurant Labirinth
- gradina de vara Belvedere
- bar de zi
- locuri de joaca
- 2 sali de conferinte
- wifi (gratuit)
- parcare pazita (gratuita)
- seif
- camera depozitare bagaje
- curatatorie si calcatorie (contra cost)
- room service
- Centrul Wellness & Spa dotat cu bazine cu apa termala sulfuroasa, piscina interioara cu apa calda, cascada para, jacuzzi, sauna finlandeza, bazin de imersie totala dupa sauna, masaj, sezlonguri cu hidromasaj in piscina, mini piscina pentru copii, zona de relaxare prin cromomeloterapie.
- Centru Med Spa: electroterapie (curenti diadinamici, interferentiali, TENS, ultrasunete, unde scurte, microunde, aerosoli, solux, ultraviolete, magnetodiaflux, ionozari, lasertermoterapie), hidrotermoterapie (bazin sulf, bai infuzie plante, dus subacval, bai galvanice), masoterapie (masaj integral, partial, cervical), kinetotermoterapie, impachetare cu Termo Gel.
- Deorum Spa: sauna cu infrarosii, sauna umeda, baie cu sare de la Marea Moarta, baie cu litiu, bai Kneipp, dusuri tropicale, grota cu aburi si aeromasaj, jacuzzi cu geiser, masaj oriental.
Nota: In hotel nu sunt acceptate animale de companie.
Camere
Hotel Afrodita Resort & Spa 4* are 10 etaje si este dotat cu 3 lifturi si are urmatoarele tipuri de camere:
- 74 camere twin
- 56 camere matrimoniale
- 20 camere family
-  8 apartamente
CAMERA ECONOMY
Camera economy cu vedere spre munte are o suprafata de 23 mp. Capacitate de cazare: 2 adulti + 1 copil
Dotari: baie cu dus,articole de baie, uscator de apr, TV, telefon, minibar.
Ultima renovare: 2018
Nu au in dotare seif si cafetiera.
CAMERA DUBLA
- aer conditionat
- LCD/cablu TV
- minibar
- telefon
- wifi
- baie dotata cu cada/cabina dus
- uscator de par
- papuci si halat baie
- balcon
APARTAMENT
- living cu canapea extensibila
- dormitor cu pat matrimonial
- 2 bai (jacuzzi si cabina dus)
- 2 TV
Servicii masa
Servicii masa
Pachetul cu Demipensiune inlude mic dejun si pranz, prima masa va fi micul dejun, ultima pranzul la plecare
Pachetul cu Pensiune completa, va intra cu cina, se va iesi cu pranz.
Pachetul All inclusive cuprinde: mic dejun, prânz, cină în sistem bufet suedez și băuturi alcoolice/non-alcoolice
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.