Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Szeifert(Cladirea A) inaugurat în anul 2012,isi asteapta oaspetii oferind servicii de inalta clasa. Hotelul Szeifert este situat în inima stațiunii Sovata, la 5 minute de mers pe jos de la Lacul Ursu. In anul 2016 hotelul a deschis o cladire noua, anexa( Cladirea B), mentinand serviciile la cele mai inalte standarde.
Hotelul Szeifert se străduiește să se reînnoiească continu, sub acest semn am amenajat 3 camere unice în clădirea ”A”, una cu pat Baldachin, una Romantică și una Vintage. În plus, camera A-11 s-a extins cu o terasă pentru plajă de dimensiune mare.

Facilitati

Hotelul Szeifert ofera clientilor urmatoarele facilitati:
- receptie, serviciu de 24 de ore în limba maghiară, română și engleză
- 2 sali de conferinta
- restaurant cu preparate atât din bucătăria internațională, cât și ardelenească
- barul lobby unde în afară de băuturile tradiționale puteți servi specialități de cafea și cocktailuri
- terasa gril situata pe malul lacului Negru
- internet prin cablu de date de mare viteză (prin rețea) și WI-FI
- parcare, fiecare cameră are parcare monitorizată video
- doua zone wellness:
- WELLNESS 1 – cu rezervare prealabilă și folosirea privată
saună – finlandeză
jacuzzi – piscină (mai mare) cu hidromasaj
- WELLNESS 2 – cu rezervare prealabilă și folosirea privată
saună – infra
jacuzzi – piscină (mai mică) cu hidromasaj
baie cu apă sărată în ciubăr (36 C) – cu apă din izvorul sărat de la Sovata-exterior
- masaj- cu rezervare prealabilă
- flabelos – aparat fitness cu vibrații
- bicicleta de cameră
- aparate fitness pentru abdomen
- solar – cu rezervare prealabilă
- baie cu apa sarata in ciubar – cu apă din izvorul sărat de la Sovata-cu rezervare prealabilă
- magnet pulsar
PENTRU COPII:
- scaun de masa pentru bebelusi, pat si cadita pentru bebelusi, coltul copiilor, castel gonflabil( interior si exterior), masa de joaca( mai multe jocuri)
SPORT SI AGREMENT:
- masa de ping-pong, masa de fotbal, camera x-box, sah, table, carti de joc, jocuri de societate, rummy, badminton

Camere
Hotelul Szeifert dispune de 16 camere cu o capacitate maximă de 56 de locuri (clădirea A) si 24 camere în regim de patru stele,cu o capacitate maxima de 72 de persoane in( Cladirea B) dispuse in camere duble, suite si apartamente.
Camerele duble și suitele au podea din lemn, zonă de relaxare, minibar și cutie de valori. Toate unitățile de cazare includ baie cu cadă sau duș.
HOTEL SZEIFERT CORP A (etaj 1): apartament nr 11 dispune de terasa 30 mp2, vedere spre Lacul Negru (capacitate 1-4 pers), camera dubla nr 12 dispune de terasa, pat matrimonial, amenajare romantica, vedere spre Lacul Negru, camera dubla nr 13 dispune de trerasa, pat matrimonial, vedere spre Lacul Negru, camera dubla nr 14 terasa, pat matrimonial, amenajare vintage, vedere Lacul Negru, camera dubla nr 15 terasa, pat matrimonial cu baldachin, vedere spre Lacul Negru, camera nr 16 terasa, pat matrimonial, camera dubla nr 17 terasa, pat matrimonial, camera dubla nr 18 terasa, pat matrimonial, apartament nr 19, terasa, (capacitate 1-4 pers), apartament nr 21, (capacitatem1-4 pers), camera dubla nr 22, pat matrimonial, camera dubla nr 23, pat matrimonial, Suita nr 24 (capacitate 1-6 pers), Suita nr 25 (capacitate 1-8 pers), Apartament nr 31, terasa, (capacitate 1-4 pers), apartament nr 32, terasa, (capacitatr 1-4 pers).
HOTEL SZEIFERT CORP B: camerele 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 situate la parter fara terasa, cu pat matrimonial, camerele 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 situate la etajul 1 cu terasa si pat matrimonial, camerele 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 sitaute la etajul 2 cu terasa si pat matrimonial.


Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Facilitati

Restaurant
Non-smoking Rooms
Terrace
Room TV
Bathroom
Children playground
Sauna
Free Wireless Internet
Heating
Cable/Satellite TV
Free Parking
24-Hour Front Desk
Garden
Massage
Bar
Safety Deposit Box at reception
Luggage Storage
Airport Transfer
Car Rental
Newspapers
Travel agency

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.