Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Minerva Grand Hotel


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pe data de 26/27 mai 2018 se va inaugura ce mai luxos resort balneo din Baile Herculane: Minerva Grand Hotel 4*. Ex Hotel Minerva 2* a suferit modernizari specatculoase, devenind acum cel mai luxis complex balneo din zona. Unul dintre punctele forte ale hotelului Minerva Grand Hotel 4* va fi Centrul de Tratament dotat cu aparatura medicala de ultima generatie. Minerva se afla situat pe str. Complexelor nr 7 din Baile Herculane. In prezent stațiunea Baile Herculane are un total de 15 izvoare termale și minerale care sunt folosite în exclusivitate pentru tratarea pacienților, majoritatea cu probleme reumatice sau nervoase. Izvoarele sunt însă și ele de mai multe feluri: termale fierbinți cu conținut de sulf, sodiu, clor, magneziu, calciu sau oligoelemente iar acțiunea lor este dublată de aerul ionizat negativ și atmosfera din jurul localității.
Facilitati
Minerva Grand Hotel 4*-Baile Herculane dispune de urmatoarele facilitati:
- 2 restaurante: Restaurantul „Sarmis” decorat în stil clasic, cu o capacitate de servire de 200 persoane, combină spațiile deschise cu separeuri discrete oferind intimitate și confort, în timp ce Restaurantul „Dacia” dorește să va fie alături pentru evenimentele speciale din viață, aniversări, simple petreceri între prieteni, sau cine festive corporate. Fiecare dintre cele două restaurante are deschidere către o terasă în aer liber, unde în sezonul de vară puteți servi de la aperitive și până la deserturi, toate acompaniate de vinuri și băuturi alese cu grijă.
- piscina acoperita
- două săli de conferințe, sala Burebista cu un nr de 80 locuri și sala Decebal cu 200 locuri, ambele având ca dotări: ecran proiecție, 2 LCD Samsung LED, videoproiector Digital,sonorizare ambientală tavan, 2 microfoane mobile, 2 microfoane tip lavaliera BOSCH, lumini dimmabile prezidiu, auditoriu, iluminare perimetrală scafe tavan cu lumini LED,echipament Videoconferință, conectare prezentare video prin conectori,internet cablu & WiFi, flipchart și consumabile
- centrul balneo unde se efectueaza urmatoarele terapii: electroterapii, ultrasunete, bai de sulf, magnetoterapie, ozonoterapie, aerosoli, parafina, kinetoterapie,unde scurte, bai de plante, bai galvanice, laser, reflexoterapie, bai cu bioxid de carbon si bule.Baia cu dioxid de carbon este o metodă utillizată în profilaxia și tratamentul afecțiunilor cardiovasculare. Printre indicațiile terapeutice: HTA std I-II (hipertensiune arterială, stadiile I-II), recuperarea sechelelor după infarctul acut de miocard, cardiopatia ischemică, valvulopatii operate, tulburări circulatorii periferice arteriale și venoase (ex: sechele postflebitice, boala Raynaud, insuficiența venoasă etc).
- Armonia SPA: bazin cu hidromasaj, infrarosu, hammam, jacuzzi, salina, biosauna, terapie Kneipp. Terapia Kneipp Alternează apa rece cu cea caldă la nivelul picioarelor, iar diferitele texturi de piatră din bazine, ajută la stimularea circulației, și are efecte asemănătoare reflexoterapiei și acupuncturii. O experiență complexă și completă vă oferim prin intermediul celor 5 saune și al proprietăților pe care le are fiecare.Fitness, sauna uscata, Armonia cafe.

Camere
Minerva GRand Hotel 4*- Baile Herculane dsipune de 12 aparatamente, 8 suite, 50 camere twin si 114 camere matrimoniale.
Atat camerele twin cat si cele matrimoniale sunt dotate cu LCD-cablu TV, minibar, aer conditionat, uscator de par, papuci, halate, telefon, intrenet wifi.
Suitele sunt Compuse din două camere comunicante,concepute special pentru familiile cu copii, unde puteți petrece momente de liniște și relaxare. Suitele oferă un salon cu canapea extensibilă, birou de lucru, minibar, tv, wireless dar și dormitoare în varianta matrimonială. Papucii, halatele, uscătorul, produsele cosmetice sunt doar câteva elemente ce se regăsesc în băile dvs, pe lângă cele două balcoane aferente suitelor, care vă vor încânta simțurile prin aportul de aer proaspăt de munte și peisaje deosebite, în orice moment din zi sau din seară.
Capacitate de cazare: 2 adulti + 2 copii.
Apartamentele ofera un spatiu de cazare divizat intr-un living spatios cu canapea extensibila si un dormitor matrimonial, alaturi de un dressing generos. Apartamentele sunt dotate cu LCD-cablu TV, minibar, aer conditionat, uscator de par, fierbator, papuci, halate, telefon, intrenet wifi.
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.