Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Categorii


Duni - Hoteluri cu Aquapark

Duni - Hoteluri cu Aquapark

Pentru o vacanta petrecuta intr-un loc frumos si in liniste, Oltextur va recomanda sa cautati oferte Duni una dintre statiunile linistite ale Bulgariei, situata intr-un golf de toata frumusetea, la poalele muntilor Strandzhana. Aici va veti putea relaxa si reincarca bateriile pentru tot anul pe o plaja cu nisip fin ce are nu mai putin de 4 kilometri si este amenajata exact atat cat este nevoie pentru confortul unui turist in cautarea linistii, a intimitatii sau a romantismului, Duni fiind adesea frecventat de cupluri indragostite. Cei 4 kilometri de plaja ce va intampina in statiune sunt impar...

Citeste mai mult

Duni - Hoteluri cu Aquapark


Pentru o vacanta petrecuta intr-un loc frumos si in liniste, Oltextur va recomanda sa cautati oferte Duni una dintre statiunile linistite ale Bulgariei, situata intr-un golf de toata frumusetea, la poalele muntilor Strandzhana. Aici va veti putea relaxa si reincarca bateriile pentru tot anul pe o plaja cu nisip fin ce are nu mai putin de 4 kilometri si este amenajata exact atat cat este nevoie pentru confortul unui turist in cautarea linistii, a intimitatii sau a romantismului, Duni fiind adesea frecventat de cupluri indragostite. Cei 4 kilometri de plaja ce va intampina in statiune sunt impartiti in 3 zone Peliocan, Marina, Panorama fiecare reprezentand atmosfera unui sat dar nu numai aceste trei plaje sunt de vazut ci si mlastina Alepou o rezervatie naturala de o frumusete rara, Insula Serpilor o insula cu o poveste aparte si cactusi batrani de mai bine de 80 de ani sau Capul Maslen aflat la gura raului Roporamo un loc cu mici golfulete ce au scoici si pietris in loc de nisip si prin care trec pasarile migratoare cand calatoresc spre sud.
Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 5 hoteluri

Duni, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Hoteluri cu Aquapark

Hotelul Belleville 4 este situat la 300 m de plaja Acesta a fost construit in anul 2003 Descrierea hotelului a fost actualizata pentru vara 2020 Turistii cu varsta cuprinsa intre 2 si 1199 ani sunt considerati copii FacilitatiHotelul Belleville 4 . . .

Duni, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Hoteluri cu Aquapark

Hotelul Holiday Village 4 este situat la 300-500 m de plaja si a fost renovat in anul 2010 Turistii cu varsta cuprinsa intre 2 si 1199 ani sunt considerati copii Descrierea hotelului a fost actualizata pentru sezonul de vara 2020FacilitatiHotelul . . .

Duni, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Hoteluri cu Aquapark

Hotelul Marina Beach 5 este situat pe plaja Acesta a fost construit in anul 2007 Descrierea hotelului a fost actualizata pentru sezonul vara 2020 Turistii cu varsta cuprinsa intre 2 si 1199 ani sunt considerati copiiFacilitatiHotelul Mari

Duni, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Paste 2022
 | 
Paste & 1 Mai Bulgaria 2022
 | 
Hoteluri cu Aquapark

Hotelul Marina Royal Palace 5 a fost construit in 2004 si este situat la 50 m de plaja Complexul este construit in jurul unui gof semi-circular cu fata la sud Turistii cu varsta cuprinsa intre 2 si 1199 ani sunt considerati copii Descrierea hotel . . .

Duni, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Hoteluri cu Aquapark

Hotelul Pelican 4 este situat la 200 m de plaja Acesta a fost renovat in anul 2009 Descrierea hotelului a fost actualizata pentru vara 2020 Turistii cu varsta cuprinsa intre 2 - 1199 ani sunt considerati copiiFacilitatiHotelul Pelican 4 ofera oaspe . . .