Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Paste 2023

Indiferent daca sunteti catolici sau ortodocsi, Pastele este una dintre cele mai importante sarbatori crestine, marcand Invierea lui Iisus Hristos dupa ce a fost crucificat. Dat fiind faptul ca Pastele pica in luna Mai sau Aprilie, luni calde ce prevestesc venirea verii, sarbatoarea nu este numai un motiv de petrecere in familie ci si unul de calatorie! Pentru a vizita Israelul, pamantul pe care, dupa spusele Bibliei, Iisus a trait, s-a sacrificat si apoi a inviat, niciun moment nu este mai bun decat sarbatoarea Pastelui. Daca sunteti in cautarea celor mai bune oferte de Paste pentru a vizita ...

Citeste mai mult

Paste 2023


Indiferent daca sunteti catolici sau ortodocsi, Pastele este una dintre cele mai importante sarbatori crestine, marcand Invierea lui Iisus Hristos dupa ce a fost crucificat. Dat fiind faptul ca Pastele pica in luna Mai sau Aprilie, luni calde ce prevestesc venirea verii, sarbatoarea nu este numai un motiv de petrecere in familie ci si unul de calatorie! Pentru a vizita Israelul, pamantul pe care, dupa spusele Bibliei, Iisus a trait, s-a sacrificat si apoi a inviat, niciun moment nu este mai bun decat sarbatoarea Pastelui. Daca sunteti in cautarea celor mai bune oferte de Paste pentru a vizita Israelul si nu numai, Oltextur va sta la dispozitie cu destinatii spectaculoase atat din Europa cat si din Asia.