Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Cerbul 3*  este situat in centrul statiunii Covasna langa hotel Covasna 3*. Hotelul a fost renovat in anul 2013.
Facilitati
 Hotel Cerbul 3* - Covasna ofera turistilor:
- parcare
- 1 sala conferinte
- bar de zi
- mese de biliard
- aparate darts
- camera depozitare bagaje
- baza de tratament este comuna cu cea de la hotel Covasna 3*, cele 2 hoteluri fiind legate printr-un culoar: climatoterapie sedativa, crenoterapie alcalina, antrenament aerob pentru adaptarea capacitatii functionale cardio-circulatorii, electroterapie de stimulare analgetica, vasculotrofica si sedativa,  termoterapie, masaj pentru recuperarea disfunctiilor circulatorii si neurologice, hidrochinetoterapie.
Nu este permis accesul cu animale de companie.
Camere
Hotel Cerbul 3* are 10 etaje si este dotat cu 2 lifturi:
- 120 camere duble
CAMERA DUBLA
- TV/cablu TV
- baie dotata cu cada
- telefon 
Servicii masa
Masa se serveste in restaurantul Hotelului Covasna *** in sistem fisa cont.
Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.