Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1859  1233 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.04.2024 - 13.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Bellis Deluxe 5* este situat la 32 km de aeroport, la 42 km de centrul orasului Antalya si la 5 km de localitatea Belek, pe malul marii. Hotelul Bellis Deluxe 5* a fost construit in 1992, suprafata totala - 135 000 m2, ultima renovare a avut loc in 2014, cand au fost deschise cladirile Jasmine Lake House si Villa Bellis.
Bellis Deluxe 5* dispune de un spatiu exterior bogat in vegetatie. Camerele nu sunt foarte spatioase, amenajate modest. Exista animatie de zi si animatie de seara. Infrastructura dezvoltata pentru copii. Plaja cu nisip, de dimensiuni mari, intrare lina in mare - pietris marunt, dispune de ponton. Recomandat pentru vacante cu familia.

Facilitati
Hotelul Bellis Deluxe 5* ofera oaspetilor sai restaurant principal, meniu dietetic, 4 restaurante a la carte (italian, asiatic, pescaresc, grill - cu rezervare, contra cost), 7 baruri (unul deschis 24 de ore), 5 piscine exterioare, piscina interioara, aquaparc (8 tobogane), cinema, cabinet medical, centru SPA, coafor, lant de magazine, spalatorie, curatatorie chimica, sali de conferinte (pentru 150-650 persoane) si teren de fotbal (90х46), 2 terenuri de fotbal cu tribune si iluminare (78x120 m2 - standard UEFA) .
Gratuit: baie turceasca, 2 saune, sala de fitness, aerobic, aqua-aerobic, volei pe plaja, baschet, mini-fotbal, 2 terenuri de tenis cu suprafata dura, tenis de masa, darts, tir cu arcul, bocce, mini-golf, program de animatie, muzica live (in zile prestabilite), gradina Zoologica, hammam, discoteca si internet Wi-Fi (pe tot spatiul hotelului).
Contra cost: masaj, jacuzzi, închirierea echipamentului de tenis, nocturna terenului de tenis (garantie), aparate electronice, biliard, calarie si sporturi nautice.
Copii: meniu (pranz, cina), piscina, loc de joaca, aquapark (6 tobogane), mini-club (4-11 ani), junior-club (12-16 ani, in sezonul de varf), carucior (contra cost) si bona (contra cost).
Plaja proprie, nisip/pietris. Ponton. Bar la plaja - gratuit. La piscina si pe plaja: umbrelele, sezlongurile, saltelele - gratuit. Prosoapele de plaja - garantie.

Camere
Hotelul Bellis Deluxe 5* dispune de o cladire Main Building cu 6 nivele, Mimosa Garden Building cu 2 nivele, 3 Camelia Bungalows cu 3 nivele, 8 Jasmine Lake Houses cu 3 nivele, 2 Camelia Superior Family cu 3 nivele, 9 Villa Bellis si 1 Villa Diamond:
Main Building (75% camere cu vedere la mare):
- 244 standard room (din care 6 camere pentru persoane cu dizabilități, max. 3 pers., 17 mp);
- 19 family room cu 2 camere (2 dormitoare cu ușă, max. 3+2 pers., 39 mp);
- 74 junior suite cu o cameră (o cameră mare cu french bed și cu mobilă tapițată, max. 3+1 pers., 28 mp).
Mimosa Garden Building:
- 16 Mimosa Garden House Garden View cu o camera (max. 3+1 pers., 35 m2).
Camelia Bungalows:
- 108 Camelia Bungalow cu o camera (max. 3 pers., 22 m2).
Camelia Superior Family:
- 36 Camelia Superior Family (tip I: o camera spatioasa, baie cu dus si cada; tip II: 2 dormitoare cu usa glisanta, cada cu dus si cada, max. 4 pers., 50 m2).

Jasmine Lake Houses (aer conditionat individual si piscina comuna):
Jasmine Lake House Pool View:
- 64 Jasmine pool room cu o camera (max. 3+1 pers., 40 m2);
- 32 Jasmine pool family cu 2 camere (2 dormitoare cu usa, 2 bai cu cada si dus, max. 5+1 pers., 80 m2).
Jasmine Lake House Lagoon:
- 32 Jasmine lagoon room cu o camera (la primul nivel, acces la piscina din terasa, max. 3+1 pers., 40 m2);
- 16 Jasmine lagoon family cu 2 camere (la primul nivel, acces la piscina din terasa, 2 dormitoare cu usa, 2 bai cu cada si dus, max. 5+1 pers., 80 m2);

Villa Bellis (piscina comuna pentru vile (66 m2), baldachine pe plaja, Diamond Vip Villa Lounge bar - restaurant propriu; a la carte si room service – conform meniului, gratuit):
- 8 Villa Bellis cu 2 nivele (3 dormitoare cu usa, living cu mobilier tapisat, bucatarie cu frigider, zona de sufragerie, 3 bai cu cada si dus, balcon si terasa, jacuzzi, aer conditionat individual, set pentru ceai si cafea, max. 6+2 pers., 200 m2);
- 1 Villa Diamond cu 4 camere (la 20 m de mare, piscina proprie (108 m2), 3 dormitoare cu usa, living cu mobila tapisata, bucatarie cu frigider, zona de sufragerie; 3 bai cu cada si dus; balcon si terasa, jacuzzi, aer conditionat individual, set pentru ceai si cafea, max. 6+2 pers., 200 m2).

Toate camerele dispun de baie cu cada, baie cu dus (Camelia Bungalow), foehn, aer conditionat centralizat, televizor, telefon, minibar (bauturi racoritoare, fursecuri si bere - se suplimenteaza zilnic, gratuit), seif (gratuit), pardoseala – parchet laminat, balcon sau terasa, curatenie in camera se efectueaza zilnic, schimbarea lenjeriei - de 2 ori/saptamana.
Servicii masa
Ultra All Inclusive
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.