Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TRYP by Wyndham Corfu Dassia

de la
1867  1840 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 11.09.2024 - 18.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

TRYP by Wyndham Corfu Dassia 4*- un hotel cochet, modern, tip boutique, situat in frumosul oras statiune Dassia. Corfu Palma Boutique Hotel este o alegere ideala de vacanta pentru persoane singure, cupluri, familii si grupuri care doresc tot ce-i mai bun pentru vacanta lor. Complet renovat in 2014, atat in spatiile interioare cat si exterioare, intr-un stil modern si complet nou, ofera o atmosfera de lux confortabil. Camerele duble sunt elegante si functionale. Corfu Palma Boutique Hotel se afla la 12 km nord de aeroportul din Corfu si la 10 km de rafinatul oras Corfu, cu atractiile sale unice. Amplasarea avantajoasa a hotelului constitie o baza ideala pentru a explora intreaga insula si pentru a descoperi frumusetile ei de neegalat. Situat la numai 100 de metri de plaja cu nisip si marea albastra de cristal.

Facilitati
TRYP by Wyndham Corfu Dassia 4* este inconjurat de gradini rafinate cu flori si multa verdeata concepute in asa fel incat sa formeze un esantion reprezentativ al florei locale: maslini, pomi fructiferi, chiparosi, peri si copaci kumquat - care sunt semnul distinctiv al vegetatiei din Corfu.
Dispune de piscina si jacuzzi in aer liber, centru de fitness complet echipat, un SPA modern, cu servicii specializate si o mare varietate de tratamente. Restaurantul elegant serveste mic dejun tip bufet american si optiuni delicioase din bucataria greceasca si mediteraneana. Lounge bar-ul si barul de la piscina ofera delicioase mancaruri reci si calde si bauturi racoritoare. La piscina se ofera gratuit umbrele si sezlonguri. Exista, de asemenea, un bar la piscina deschis de la 10:00 la 22:00, care serveste bauturi, cocktail-uri colorate, cafea gustoasa si bauturi racoritoare, masa de pranz si gustari.Tot aici va puteti delecta cu un joc de sah, table sau tenis de mas si puteti petrece ore placute de relaxare cu prietenii si familia. Utilizarea piscinei este permisa pana la ora 20:00, cand se inchide pentru curatare. Pentru confortul turistilor, hotelul ofera prosoape speciale albastre, care pot fi procurate zilnic de la barul de la piscina. Din motive estetice este interzisa utilizarea prosoapelor albe in afara camerei si expunerea lor pe balustrada de sticla a balcoanelor.

Camere
Hotelul dispune de camere ce au vedere spre piscina sau spre gradinile luxuriante si sunt decorate in culori vibrante. Dotari: mobilier modern, balcon propriu cu masa si scaune, A/C, TV plasma satelit, frigider, saltele luxoase marca Instikbal, seif, telefon direct, internet WI-FI gratuit, wake-up call, incalzire centrala, baie cu cabina de dus 'rain shower', uscator de par, servicii de spalatorie si calcatorie (la cerere, contra cost), produse organice de ingrijire personala marca Apivita, welcome drink.

Servicii masa
Mic dejun.
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.