Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grecotel Plaza Beach House

de la
1273  1065 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 21.09.2024 - 24.09.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Grecotel Plaza Spa Apartments 4* este situat pe plaja, in statiunea Rethymno - la 2,5 km de centru, la aproximativ 3 km de Kara Mousha Pasha Mosque si aproximativ 4 km de Fortezza Castle. Aeroportul International Chania se afla la aproximativ 75 km de hotel, iar statia de autobuz se afla la 100 m de hotel.
Facilitati
Hotelul Grecotel Plaza Spa Apartments 4* dispune de restaurant, cafenea langa piscina, 2 piscine exterioare, servicii medicale, serviciu rent a car, wi-fi gratuit in lobby.
Gratuit: sauna, hammam (SPA), tenis de masa, sala de fitness, gimnastica de dimineata, aqua aerobic, bocce, volei de plaja, program de divertisment (seara).
Contra cost: masaj, salon de infrumusetare, sporturi nautice (in apropiere de hotel).
Copii:
-miniclub Grecoland (supravegherea copiilor 3-12 ani, dimineata/seara, de 6 ori/saptamana)
-divertisment pentru copii, jocuri, concursuri, competitii (de 6 ori/saptamana)
-piscina splash
-bona (la solicitare, contra cost)
-Greco Baby: ofera posibilitatea de rezervare a obiectelor necesare pana la sosirea in hotel (strict la solicitare in prealabil) - gratuit: patut, scaunele inalte (doar la restaurante), stand pentru chiuveta;
- contra cost: carucior, saltele pentru schimbul scutecelor, olita si reductor WC, aparate pentru incalzirea sticlutelor, sterilizator pentru sticlute, cadita, scaun carrycot portabil, baby phone
Plaja: Publica, nisip/pietris, peste drum de hotel (drumul este circulat). Intrarea in mare - nisip, pe alocuri pietris marunt. La piscina si pe plaja: sezlonguri, umbrele - gratuit. Servicii pe plaja: se ofera, contra cost. Prosoape de plaja: gratuit.
Camere
Hotelul Grecotel Plaza Spa Apartments 4* detine in total 84 de camere:
- Studio (vedere la curtea interioara sau piscina, amplasate la nivelul 1 sau 2, pot avea un nivel: dormitor cu zona de living si zona de bucatarie, sau 2 nivele: la nivelul 1 - sufragerie cu zona de bucatarie complet utilata si canapea, la nivelul 2 - dormitor, pat dublu, suplimentar - canapea extensibila, max. 3 pers., 31-42 m2);
- One-bedroom Apartment (vedere la gradina sau piscina, situate la nivelul 1 sau 2, dormitor, living separat, pat dublu, baie, max. 4 pers., 38-46 m2);
- One-bedroom Maisonette (vedere la gradina sau piscina, la nivelul 1: living cu zona de bucatarie si cu canapea sau 2 paturi separate (poate fi folosit ca si dormitor); unele camere pot avea o baie suplimentara cu dus si WC; la nivelul 2: dormitor principal, pat dublu, zona cu mobilier tapitat, baie separata (unele camere cu jacuzzi), max. 4 pers., 41-63 m2);
- Two-bedroom Apartment \ Maisonette (vedere la curtea interioara, camere cu 1 nivel (62-65 m2): bucatarie complet utilata, sufragerie, living, 2 dormitoare, pat dublu, suplimentar - pat pliant, 2 bai; camerele cu 2 nivele sunt amplasate pe etajele 2 si 3: la nivelul inferior - living cu zona de sufragerie si zona de bucatarie complet utilata, dormitor principal cu pat dublu; unele camere pot avea o baie suplimentara cu dus sau cada; la nivelul superior - zona de relaxare, dormitor suplimentar si baie (pat dublu, suplimentar - canapea), max. 6 pers., 60-97 m2).
Toate camerele sunt dotate cu televizor, telefon, aer conditionat, seif, uscator de par, fier de calcat, bucatarie complet echipata, frigider, cuptor cu microunde, balcon/terasa.
Servicii masa
Mic dejun
Demipensiune
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.