Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ikaros Beach Luxury Resort & Spa

de la
1715  1531 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 29.10.2024 - 05.11.2024 | transport cu avionul | plecare din SUCEAVA
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Ikaros Beach Luxury Resort & Spa 5* este situat direct pe plaja, la cateva minute de centrul animat al statiunii Malia si la 35 km de Heraklion. Resortul este construit pe un mic deal, inconjurat de apele cristaline ale Marii Egee, iar 80 % din camere au vedere spre mare.
Facilitati
Hotelul Ikaros Beach Luxury Resort & Spa 5* ofera oaspetilor sai restaurant principal, restaurant a la carte "Ayeri", 3 baruri, centru Spa, 24h receptie, bona, room service, servicii de spalatorie si curatatorie, birou rent a car, parcare (valet), sala internet, teren de golf, Water Park (Star Beach Water Park - shuttle service gratuit), sala de conferinte (300 pers.).
Relaxare si sport: 6 piscine exterioare, o piscina interioara, 2 piscine pentru copii, 16 piscine private (deluxe bungalow si suite sea front), sezlonguri si umbrele pe plaja si la piscina, prosoape de plaja, dusuri, centru fitness, sauna, hammam, jacuzzi, teren de tenis, volei, tenis de masa, loc de joaca pentru copii, teatru, sala Tv, ocazional-live piano si Dj, biliard (contra cost), proceduri Spa (contra cost), teren de golf (18 gauri-contra cost), programe de animatie si divertisment, muzica live.
Camere
Resortul Ikaros Beach Luxury Resort & Spa 5* detine camere elegante, confortabile, decorate cu mult gust, bungalow-uri, apartamente cu balcoane sau terase private. Camerele au vedere la gradina sau la mare. Apartamentele sunt cu vedere la mare, unele din ele fiind situate chiar pe malul marii, avand piscine private.
Ikaros Classic duble, sunt situate in cladirea principala, avand o suprafata de aproxim. 23 mp. Toate camerele dispun de bai cu cada/ dus, WC, uscator de par, mini frigider, seif, TV satelit, telefon direct, WI-FI internet, filtru de cafea, aer conditionat, balcon/terasa cu vedere la gradina sau mare. Capacitate maxima de ocupare: 3 adulti sau 2 adulti + 1 copil. 
Camere Family cu vedere la mare: suprafata de  aproxim. 48 mp. Au 2 dormitoare separate printr-o usa si o singura baie. Camerele familly au aceleasi dotari ca si camerele standard. Capacitatea maxima de ocupare: 3 adulti sau 2 adulti + 2 copii. 
Camere Family cu vedere la gradina: suprafata aproxim 48 mp. Acest tip de camere este alcatuit dintr-un singur dormitor cu o zona de zi in care se gaseste o canapea. Are aceleasi facilitati ca si camerele family cu vedere la mare. Capacitate maxima de ocupare: 3 adulti sau 2 adulti+ 2 copii.
Servicii masa
Demipensiune/All inclusive
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.