Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Stella Island Luxury Suites & Spa

de la
2418  2370 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 13.05.2024 - 20.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Stella Island Luxury Suites & Spa 5* a fost construit in perioada 2016 – 2017 si este localizat in regiunea Analipsis, la 5 km de orasul Hersonissos. Hotelul se afla la 20 km de aeroportul N. Kazantzakis din Heraklion si la 22 km de orasul Heraklion. Aceasta proprietate are plaja privata.
Facilitati
Hotelul Stella Island Luxury Suites & Spa 5* dispune de urmatoarele facilitati: Wi-Fi gratuit, magazine de suveniruri si bijuterii, parcare, piscina cu laguna, spa si centru welness, piscina interioara, plaja la 200 m cu sezlonguri si umbrele (gratuit), restaurant, 2 baruri, loc de joaca pentru copii, divertisment de seara, teren de tenis.
Restaurant: restaurant gourmet cu vedere la laguna, mesele sunt servite sub forma de bufet suedez, bucatarie internationla (produse din carne si peste, atent preparate).
Activitati sportive: scufunadari, jet ski, ski nautic, parasailing, banana, ringos, pedalo, parasutism, carturi, fotbal, perete de catarare, ciclism, echitatie, drumetii montane, volei pe plaja, tenis, tenis de masa, fotbal, mini golf, petanque, baschet.
Activitati de grup: yoga, TRX, zumba, aerobic.
Spa: sauna, masaj, jacuzzi, piscina interioara incalzita, hammam, salon de cosmetica si sala de fitness.
Camere
Hotelul Stella Island Luxury Suites & Spa 5* are urmatoarele tipuri de camere:
- Island Villa Private Pool – suprafata de 35 mp, capacitate de 3 persoane, camerele dispun de un pavilion (80 mp) cu piscina si sezlonguri;
- Over Water Bungalow – suprafata de 25 mp, capacitate de 2 persoane, fiecare camera are iesire la piscina;
- Premium Double Swim Up – suprafata de 34 mp, capacitate de 3 persoane, fiecare camera are iesire la piscina;
- Luxury Double Swim Up – suprafata de 27 mp, capacitate de 2 persoane, aceste camere au acces direct la piscina-laguna si sunt potrivite pentru cuplurile aflate in luna de miere; camerele au o terasa privata;
- Premium Double Pool View – suprafata de 34 mp, capacitate de 3 persoane, au balcon, 1 pat dublu sau twin, zona de relaxare;
- Luxury Double Pool View – suprafata de 27 mp, capacitate de 2 persoane, au vedere la piscina, balcon.
Camerele dispun de: sezlonguri si masa pe terasa, televizor, aer conditionat, piscina, 1 pat mare, foehn, seif, produse de baie, halat si papuci, minibar, set pentru cafea, prosoape de plaja, room service, acces Wi-Fi, serviciu concierge, serviciu de curatenie, apel de trezire, schimbarea lenjeriei-zilnic.
Servicii masa
Demipensiune si All inclusive
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.