Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Address Dubai Marina

   Dubai Marina, Emiratele Arabe Unite Vezi locatia pe harta

de la
1846 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 29.09.2024 - 02.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Address Dubai Marina 5* construit in anul 2009, este amplasat in cartierul Dubai Marina, pe malul unui port pitoresc. Cladirea hotelului este conectata cu noul centru comercial Dubai Marina Mall. Pana la aeroportul Dubai sunt 20 minute de mers cu masina. In apropiere se afla statia de metrou si principala magistrala. Alaturi se afla Dubai Media City, Dubai Internet City, Knowledge Village, Jebel Ali Free Zone.

Facilitati
Hotelul The Address Dubai Marina 5* ofera oaspetilor sai restaurant cu specific asiatic, restaurant cu specific arabesc, restaurant cu specific european, restaurant cu specific frantuzesc, cafenea (in lobby), bar langa piscina, centru de afaceri, Internet Wi-Fi (in hotel si spatiul exterior al acestuia, gratuit), Business Lounge ( 24 ore), salon de infrumusetare, inchiriere masini, schimb valutar, servicii aditionale aeroport "Ahlan" la sosirea, parcare, bar de trabucuri, sala de evenimente (pentru 1000 pers.), 15 sali de conferinte (pentru 10-100 pers), club pentru copii.
Relaxare si sport: Gratuit: sala de fitness (24 ore), sauna, baie cu aburi, piscina cu vederea la port (pe terasa de la etajul 4);
Contra cost: proceduri SPA ( 12 sali de proceduri).
Plaja: Pana la plaja publica de nisip Jumeirah Beach Residence sunt 15 minute de mers pe jos.

Camere
Hotelul The Address Dubai Marina 5* are 200 de camere luxoase: 125 Deluxe (40 m2, max. 2+1 pers.), 27 Grand (55 m2, max. 2+1 pers.), 17 Club (45 m2, max. 2+1 pers.), 3 Club Grand (55 m2, max. 2+1 pers.), 22 Premier Suite (70 m2, max. 3 sau 2+1 pers.), 4 Club Suite (70 m2, max. 3 sau 2+1 pers.), 1 Tower Suite (84 m2, max. 3 sau 2+1 pers.), 1 Presidential Suite (280 m2, max. 5 sau 4+2 pers.). Camere connected room - la cerere.
Camerele dispun de aer conditionat, mini-bar, foehn, TV prin satelit, TV cu ecran plat 42 ”, cabina de dus, 2 chiuvete, toaleta, DVD/CD, set pentru ceai si cafea, seif, Internet Wi Fi (gratuit), livrarea presei - zilnic, fax la cerere, telefon cu robot, room service (24 ore), acces gratuit la apelurile telefonice locale (pe teritoriul Emiratelor Arabe Unite).

Beneficiile Club Room, Club Suite si Club Grand Room: check in - 24 ore si nu exista o ora anumita pentru achitarea platilor, transfer gratuit aeroport- hotel- aeroport (Dubai), servicii aditionale aeroport "Ahlan" la sosire, acces 24 ore la Club Lounge, mic dejun in Club Lounge, gustari si bauturi pe parcursul zilei, bauturile alcoolice, inclusiv sampanie, de la 18.00 pana la 23.00, centru de afaceri utilat cu calculatoare, inchirierea pentru 2 ore a echipamentelor de birou biblioteca, servicii de lustruire pantofi si servicii de calcat pentru un set de haine dupa check in Hotel ultramodern. Recomandat iubitorilor de confort, amatorilor stilului modern si bucatariilor excelente. Recomandat oamenilor de afaceri, cat si turistilor. Paturi cu confort sporit. Priveliste pitoreasca la port si la orasul modern al zgaraie-norilor. Se percepe o garantie la check-in. Se accepta plata cu carduri de credit: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.