Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Melia Llana Resort and Spa- Adults Only


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Melia Llana Resort and Spa 5* destinat exclusiv adultilor este situat pe coasta de sud-vest a insulei Sal, chiar pe fabuloasa plaja din Algodoeiro, cu vedere la un recif de corali, la doar cateva minute de orasul Santa Maria si de Aeroportul International Amilcar Cabral.

Facilitati
Hotelul Melia Llana Resort and Spa 5* ofera oaspetilor sai 4 restaurante (Mosaico- restaurant principal tip bufet cu sesiuni de gatit live, Casa Nostra- cu specific italian, Nami Restaurant- bistro asiatic, Pura Vida- snack bar), 4 baruri (Lobby Bar, Pool Bar, Azul Bar, The Level Pool Bar- exclusiv pentru oaspetii cu serviciul The Level inclus in pachet), centru Spa, 3 piscine (una dintre acestea este destinata exclusiv pentru oaspetii cu serviciul The Level inclus in pachet), sala de Fitness, internet WiFi gratuit.
*The Level- permite accesul exclusiv la zonele private pentru oaspetii VIP, cum ar fi: The Level Lounge, piscina privata, terasa privata, zona de relaxare, bar deschis timp de o ora la pranz cu o selectie de bauturi alcoolice si non-alcoolice, gustari si o gama variata de fructe. De asemenea oaspetii beneficiaza de early check-in si late check-out (in functie de disponibilitate), prioritate in ceea ce priveste rezervarile la centrul Spa si la restaurantul a la carte.

Camere
Hotelul Melia Llana Resort and Spa 5* dispune de camere si suite elegante decorate in stil contemporan, cu vedere spectaculoasa la mare. Toate camerele beneficiaza de internet WiFi gratuit.

Tipuri de camere:
Camerele Melia Guestroom au 40 mp si dispun de: balcon, baie privata cu cada sau dus, TV LCD, minibar, seif si aer conditionat.
Camerele Melia Guestroom with Terrace au 40 mp si dispun de: gradina privata de 20 mp, baie privata cu cada, uscator de par, TV LCD, telefon, seif, minibar si aer conditionat.
Camerele The Level cu vedere la gradina si la piscina au 40 mp si dispun de: terasa sau balcon, zona de luat masa, baie privata cu cada sau dus, articole de toaleta, uscator de par, TV LCD, canale TV prin satelit, pat king-size (> 2 m), telefon, aparat de cafea Dolce Gusto (inlocuirea gratuita a capsulelor de cafea), aer conditionat, seif si minibar.
Camerele The Level Ocean Front View dispun de: balcon cu vedere la ocean, zona de luat masa, baie privata cu cada si dus, articole de toaleta, uscator de par, TV LCD, canale TV prin satelit, pat king-size (> 2 m), telefon, aparat de cafea Dolce Gusto (inlocuirea gratuita a capsulelor de cafea), aer conditionat, seif si minibar.
Camerele The Level Ocean View with Hydromassage Bathtub cu vedere la ocean au 42 mp si dispun de: gradina privata de 20 mp cu jacuzzi, zona de luat masa, baie privata cu cada si dus, articole de toaleta, uscator de par, TV LCD, canale TV prin satelit, pat king-size (> 2 m), telefon, aparat de cafea Dolce Gusto (inlocuirea gratuita a capsulelor de cafea), aer conditionat, seif si minibar.
Camerele The Level Swim-up amplasate la parter au 48 mp si dispun de: terasa privata cu acces direct la piscina, baie privata cu dus, articole de toaleta, uscator de par, TV LCD, canale TV prin satelit, pat king-size (> 2 m), telefon, aparat de cafea Dolce Gusto (inlocuirea gratuita a capsulelor de cafea), aer conditionat, seif si minibar.
Suitele The Level Junior Suite sunt amplasate pe 2 etaje, au 72 mp si dispun de: terasa si living spatios, dormitor cu pat king-size (> 2 m), baie privata cu cada, dus, lavoar dublu, articole de toaleta, uscator de par, TV LCD, canale TV prin satelit, telefon, aparat de cafea Dolce Gusto (inlocuirea gratuita a capsulelor de cafea), aer conditionat, seif si minibar.
Suitele Grand Suite The Level sunt cele mai mari suite, au 110 mp si dispun de: terasa privata de 20 mp cu jacuzzi, 2 dormitoare cu paturi king-size (> 2 m), baie privata cu cada, articole de toaleta, uscator de par, TV LCD, canale TV prin satelit, telefon, aparat de cafea Dolce Gusto (inlocuirea gratuita a capsulelor de cafea), aer conditionat, seif si minibar.
Camerele Melia Swim-up amplasate la parter au 48 mp si dispun de: terasa privata cu acces direct la piscina, zona de ralaxare, baie privata cu dus, uscator de par, TV LCD, articole de toaleta, canale TV prin satelit, telefon, aer conditionat, seif si minibar.
Suitele Junior sunt amplasate pe 2 etaje, au 72 mp si dispun de: terasa si living spatios, dormitor cu pat king-size, baie privata cu cada, dus, lavoar dublu, articole de toaleta, uscator de par, TV LCD, canale TV prin satelit, telefon, aer conditionat, seif si minibar.

Servicii masa
All Inclusive.
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.