Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1513  1390 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 04.10.2024 - 11.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Terme Royal Palm este situat deasupra plajei si golfului Citara si este inconjurat de o gradina cu privelisti superbe, in Forio, ce este un oras atractiv cu plaja insorita fiind renumit pentru parcul termal, Gradinile Poseidon.

Localizare: Hotelul se afla la o distanta de 700 de metri pana la plaja si pana la gradinile Poseidon, la 20 de minute de mers pe jos pana in centrul orasului Forio, iar pana la aeroportul international Napoli este o distanta de 53 de km.

Facilitati hotel: Hotelul are 2 restaurante, ambele cu terasa si vedere panoramica, bar, snack bar in apropierea piscinei, 2 piscine termale in exterior si 2 piscine termale in interior, servicii de transfer si inchirieri masini la cerere, 2 spatii de parcare, room service (contra cost), servicii de spa si wellness (solar, centru de sanitate si frumusete, tratamente de infrumusetare si terapii naturale). Serviciile de concierge, sala de luat masa si zona de spa sunt situate in cladirea principala.

Facilitati camera: Hotelul are in componenta sa mai multe cladiri si un numar de 350 de camere, dispuse in camere single sau duble cu balcon si vedere catre gradina, in camere duble sau triple cu balcon si cu vedere catre mare si camere junior suite cu balcon si vedere catre mare. Toate camerele dispun de: baie, tv satelit, telefon, uscator de par, aer contitionat, si seif (contra cost). Camerele economy au doar fereastra, nu au balcon.
Ora de check-in: 13:00 iar ora de check-out: 10:00.

Masa: Hotelul ofera mic dejun in stil bufet suedez, pentru serviciile half board, se poate alege cina sau pranzul. O data pe saptamana se organizeaza gala dinner unde este inclusa si muzica.
Tariful nu include taxele de statiune:
De la 1 ianuarie pana la 31 martie si de la 1 noiembrie pana la 31 decembrie:
hotel 3* = 1 eur/persoana/zi
hotel 4* = 1,5 eur/persoana/zi
hotel 5* = 2 eur/persoana/zi

De la 1 aprilie pana la 31 octombrie:
hotel 3* = 2 eur/persoana/zi
hotel 4* = 3 eur/persoana/zi
hotel 5* = 4 eur/persoana/zi

Aceste taxe sunt valabile doar pentru primele 7 nopti de sejur. Ele vor fi achitate de turist direct la receptia hotelului.

Prezentarea oficiala a hotelului: www.royalpalm.it

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.