Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Constance Ephelia Resort

de la
6544  6408 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 13.06.2024 - 21.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Resortul Constance Ephelia Seychelles 5* este amplasat langa doua dintre cele mai frumoase plaje de pe coasta de nord-vest a insulei Mahe si a fost deschis in februarie 2010. Se intinde pe o suprafata de peste 120 de hectare, cu o priveliste superba asupra Marine National Park din Port Launay. Capitala Victoria se afla la o distanta de 30 minute de mers cu masina, iar aeroportul - la cca. 40 minute distanta.
Facilitati
Vastul resort, Constance Ephelia Seychelles, parte a renumitului grup hotelier Constance, se intinde de-a lungul celor 2 golfuri cu plaja - North si South Beach. La plaja sudica se afla cladirile de 2 etaje in care se regasesc camerele Junior Suite. Aici exista 4 piscine care invita la relaxare (sezlonguri, umbrele si prosoape gratuit).
Pentru copii cu varsta intre 4 - 12 ani, exista in Kids Club un program de activitati foarte diversificat. Un serviciu de baby-sitter poate fi oferit la cerere (contra cost).
In zona plajei nordice se afla vilele si camerele de tip Senior Suite, precum si piscina de langa "Cyann Restaurant". Pe langa restaurantul principal cu cooking show, mai exista restaurante cu specialitati, care ofera o selectie variata de specialitati regionale si internationale. Fiecare restaurant convinge prin conceptul sau individual, arhitectura si designul evidentiind ofertele respectivei bucatarii. Savurati un pranz mediteranean sub forma de bufet in "Helios", specialitati grill a la carte in "Adam&Eve" si bucataria creola locala in "Seselwa" sau degustati compozitiile culinare Haute Cuisine, imbogatite cu arome specifice Asiei si Oceanului Indian, propuse de bucatarul-sef al restaurantului "Cyann". Oferta este completata de 5 baruri tematice. Amplasat in mijlocul unei gradini tropicale, "Spa de Constance" pune la dispozitie, pe o suprafata de 5000 mp, 14 sali de tratament, 3 pavilioane Shiseido Spa, sauna, bazine cu apa rece, piscina Kneipp, jacuzzi, coafor, yoga, manichiura, o multitudine de proceduri wellness si de infrumusetare. Suplimentar, hotelul mai dispune de o sala medicala, lounge plecare, parc de testoase cu hranire zilnica la ora 16, serviciu de spalatorie si cateva magazine. Activitati sportive incluse, in limita disponibilitatii: Zona de fitness, squash, 4 terenuri de tenis cu nocturna, catamaran, hidrobiciclete, windsurf, caiac, biciclete, mangrove nature walk (in cadrul activitatilor saptamanale).
Contra cost: Scufundari (PADI), pescuit in apa adanca, lectii de tenis si de sporturi nautice, perete de alpinism in cadrul resortului, yoga.
Camere
Constance Ephelia Seychelles 5* cuprinde 224 suite si 43 vile.
Junior Suite (cca. 62 mp), amenajate in stil african, cu multa atentie la detalii, dispun de cada, dus separat, WC, chiuveta dubla, foehn, A/C, ventilator de tavan, zona de sedere (cu sofa pentru un copil), acces WiFi (gratuit), TV-Sat. cu ecran LCD, Mac Mini Entertainment system, telefon, minibar, filtru de ceai/cafea si seif.
Senior Suite (cca. 80 mp) dispun de aceleasi dotari, doar ca sunt mai spatioase.
Exclusivistele Beach Villa (cca. 185 mp, 1 dormitor, max. 2 adulti) dispun, pe langa un living deschis, cu spatiu generos, si de o mica piscina in gradina.
Servicii masa
Mic dejun de tip bufet pentru oaspetii din Junior Suite in "Corossol", iar pentru oaspetii din Senior Suite/Beach Villa - in "Seselwa". In cadrul demipensiunii, oaspetii beneficiaza seara de un bufet cu show-cooking in restaurantul principal "Corossol". La alegere, oaspetii din Senior Suite/Beach Villa pot beneficia de cina sub forma de meniu fix in "Seselwa" (rezervare necesara). Toate celelalte restaurante a la carte, contra unul supliment. La rezervarea cu pensiune completa, oaspetii beneficiaza suplimentar de dejun sub forma de bufet in "Helios" sau "Seselwa".
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.