Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
3412  3362 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 01.07.2024 - 08.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare
Embudu Village este localizat pe Atolul South Male, la 20 de minute de mers cu barca cu motor de Aeroportul Internaţional Velana. Această insulă privată cu frumuseţi naturale are o lungime de 3 km, putand fi strabatuta de la un capat la altul in aproximativ 5 minute de mers pe jos. Turistii care rezerva acest hotel, vin pentru plaja superba si facilitatile nautice oferite de aceasta zona. Având o frumoasă plajă cu nisip alb, insula însăşi este un refugiu natural idilic, cu vegetaţie luxuriantă tropicală şi plaje albe de opal.

Facilitati hotel
Embudu Village pune la dispozitia turistilor, restaurant, bar pe malul marii, un mic centru business cu conectare la internet, magazin de suveniruri si activitati sportive: badminton, fotbal, tenis de masa, centru spa (masaj, scrub, manechiura si pedichiura).
Embudu este renumit pentru reciful său uimitor şi pentru locuri spectaculoase de scufundări, dintre care 35 dintre ele se află în imediata vecinătate. În acest recif trăiesc pisici de mare, rechini, ţestoase, ţipari şi multe alte vietăţi uimitoare. Cu unii dintre cei mai experimentaţi instructori de scufundări din domeniu, Diverland - Embudu oferă o gamă largă de cursuri de scufundări, de la cele adresate începătorilor până la cele pentru avansaţi. Fie că sunteţi un scafandru profesionist, fie sunteţi un amator, veţi fi pe mâini bune în scufudările alături de profesioniştii Diverland.
Oaspeţii au la dispoziţie şi o varietate de excursii captivante la preturi convenabile.

Facilitati camere
Embudu Village ofera camere frumoase si confortabile, printre care se numara bungalow-uri tip superior pe plaja si bungalow-uri pe apa.
- Superior Bungalow (decor fundamental cu mobila clasica, include ceainic electric, minibar, 2 paturi twin alaturate, nu au TV)
- Water Bungalows (vile pe apa, cu pardoseala din lemn si ochiuri de sticla, au TV, pat king-size, punte spatioasa pe malul oceanului cu vedere la Male)

Servicii masa
Pensiune Completa
All Inclusive

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.