Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Baobab Beach Resort & Spa

de la
3824  3780 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 28.11.2024 - 06.12.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat pe faimoasa plaja Diani Beach, pe coasta de vest, la 38 km de Mombasa, Baobab Beach Resort & SPA 4* se intinde pe o suprafata de aproximativ 32 de haectare cu gradini tropicale, cu vedere la Oceanul Indian. Resortul este o adevarata oaza de liniste si seninatate, a carei plaja se intinde pe o lungime de 500 de metri.
Facilitati
Resortul Baobab Beach Resort & SPA 4* dispune de lobby, 2 restaurante principale, restaurant a la carte "Marhaba", restaurant cu fructe de mare (nu este oferit in cadrul all inclusive), bar si cafenea la piscina, bar la plaja, discoteca, wellness club & SPA ( unde se pot face: masaj aromatic, reflexotaerapie, masaj indian, masaj clasic, hidromasaj, dus Vichy), 2 piscine (sezlonguri si prosoape incluse).
Hotelul este renumit pentru bucataria sa extraordinara. In plus, resortul mai pune la dispozitia clientilor un centru comercial, centru wellness cu sala de fitness, masaje, frizerie, manichiura pedichiura, open-air-jacuzzi, precum si receptie cu toalete si dusuri. Zilnic, programe de animatie diverse si programe de sport. Seara, program de divertisment, folclor si dans. La cina, domnii sunt rugati sa poarte pantaloni lungi.
Pentru copii: miniclub (4-12 ani), piscina, loc de joaca.
Activitati sportive incluse, in limita disponibilitatilor: teren de tenis (3 terenuri cu suprafata de cuart si instalatie nocturna), tenis de masa, tir cu arcul, boccia, aerobic, darts, volei, gimnastica.
Contra cost: centru de fitness, scufundari si cursuri de scufundari, windsurfing, pescuit in larg, masaj, Internet, babysitting.
Camere
Baobab Beach Resort & SPA 4* are 87 de camere in cladirea principala si 68 de camere in bungaowuri. Toate camerele au Internet wi-fi, contra cost.
Camerele din cladirea principala (19 mp) sunt dispuse pe partea cu marea si sunt dotate cu baie cu dus, WC, feon, seif (gratis), aer conditionat, frigider, TV, plasa de tantari, balcon/terasa.
Camerele din bungalow (22 mp) au vedere la gradina si au aceleasi facilitati ca si cele din cladirea principala.
Camerele Superior se afla in bungalow, pe partea din apropierea marii si dispun de filtru cafea/ceai si halate de baie.
Camerele Superior Maridadi se afla in partea noua a hotelului.
Camerele Maridadi Deluxe au mobiler din lemn de cocos.
Servicii masa
All inclusive:
-mic dejun, pranz, cina bufet in restaurantul principal de la Baobab Beach Resort, aripa Maridadi si Kole Kole Beach Resort;
-gustari si prajturi intre orele 11-17 la barurile Tapa-Tapa si Jambo;
-bauturi alcoolice si nonalcoolice locale intre orele 10-24
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.