Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Diani Sea Lodge

de la
3923  3879 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.11.2024 - 05.12.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Diani Sea Lodge este situat pe plaja Diani, la 35 de kilometri sud de Mombasa.
Amplasat pe cele mai frumoase plaje de nisip alb, nealterate, de pe coasta de sud a Keniei, complexul expansiv este umbrit de palmieri de cocos si o multitudine de copaci si flori exotice. Statiunea ofera paradisul tropical suprem. Viata animala abunda in campus si diverse soiuri de maimute pot fi vazute sarind in jurul lor.

Facilitati:
Diani Sea Lodge pune la dispozitie un teren de tenis. Alte facilitati oferite de proprietate includ personal de divertisment, un lounge comun si o sala de jocuri. La proprietate si in imprejurimi pot fi practicate diferite activitati, inclusiv minigolf. Proprietatea ofera parcare gratuita.
Acest complex ofera acces gratuit la internet WiFi.
Bucatarul nostru se mandreste cu faptul ca serveste cea mai proaspata mancare. Facem tot posibilul sa ne asiguram ca aproape totul este pregatit de la zero si obtinem ingrediente non-OMG ori de cate ori este posibil. Echipa de catering Diani Sea Lodge are un amestec de nopti tematice interesante pentru serviciul nostru all-inclusive. Acestea includ italiene, grecesti, mexicane, swahili autentice, africane traditionale si un gratar tentant de mentionat, dar doar cateva.
In plus, avem specialitati la carte si meniuri fixe contra cost pentru acea ocazie speciala. Acestea includ pranzul / cina pe plaja si cinele romantice, lista de vinuri si lista de cocktailuri de specialitate.
Exista o lista extinsa de vinuri, o lista internationala de cocktailuri, precum si un meniu de smoothie-uri / milkshakes, care se potriveste atat copiilor, cat si adultilor, oferind ceva pentru toata lumea.
Va rugam sa retineti: Este interzis fumatul in toate restaurantele. Pe terase, fumatul este permis numai in zonele destinate fumatorilor
Sport si activitati in aer liber
Echipa noastra de animatie se straduieste sa obtina un echilibru perfect intre a va distra si a va permite sa va relaxati. De asemenea, avem activitati zilnice pentru copii pentru a-i mentine pe cei mai importanti membri ai familiei fericiti.
Activitati sportive conduse de animatie, cum ar fi polo pe apa, volei pe plaja, fotbal pe plaja si fitness acvatic.
Pentru a redescoperi cateva favorite vechi: incercati o runda de ping pong, jucati tenis cu familia, jucati Bao (joc mancala, celebrul joc de societate kenyan).
Lasati echipa de animatie sa va faca o introducere in complexitatea limbii swahili sau sa jucati un joc de memorie gigant cu un grup de prieteni.
Programe de familie si pentru copii
Copiii sunt intotdeauna o priveliste binevenita la hotelul nostru. Echipa noastra de animatie planifica activitati in jurul a ceea ce Kenya are de oferit. Pentru o zi obisnuita, lasati echipa de animatie sa-i ia la plimbare de-a lungul plajei pentru a colecta scoici de toate formele si culorile. Ulterior, echipa de animatie isi stimuleaza latura creativa: vedeti-i cum creeaza piese de arta frumoase din scoici. Sau poate vrei doar putin timp sa citesti? Lasati echipa noastra de animatie sa joace ping pong sau memorie cu ei sau sa faca niste coliere cu margele in timp ce aveti un timp singur.
Diving
Scufundarea este fascinanta. In timp ce oamenii sunt obisnuiti sa se plimbe pe uscat, scafandrul intra intr-un mediu nefiresc si se misca sub apa. Aici este prezentat unei lumi care asteapta sa fie descoperita. Majoritatea Pamantului este acoperita cu apa, zone imense sunt ascunse de vedere si pot fi vazute doar printr-o masca de scufundare. Acest lucru atrage scafandrii in locuri indepartate din intreaga lume. Una dintre ele cu totul speciala este Diani Beach. Nu este doar un loc minunat cu oameni prietenosi, animale salbatice exotice si natura neatinsa, ci o lume subacvatica plina de comori vizuale. Plaja Diani este renumita in intreaga lume ca un paradis pentru scufundari si ofera vizitatorilor o atractie speciala.
Oceanul Indian este foarte cald si este cunoscut pentru culoarea sa frumoasa si pestele rar. Aproape in fiecare zi soarele sta deasupra marii, fara un nor pe cer. Cerul senin albastru ofera conditii optime de vizualizare sub suprafata apei .. Aici la Diani Sea Lodge suntem deosebit de incantati sa intalnim scafandri care sunt interesati de acest peisaj magic. Oferim cazare de lux si servicii de prima clasa. Ca statiune, suntem mandri de gama noastra imensa de activitati recreative care va vor indulci sederea garantata.

Camere:
Amplasat intr-o gradina tropicala expansiva, hotelul are 168 camere. Camerele sunt de 3 categorii: camere superioare cu vedere la gradina, camere confort renovate cu vedere la gradina si camere Bahari. Toate camerele au televizoare cu ecran plat, plase de tantari si aer conditionat pe doua niveluri. Camerele Bahari ofera un minibar aprovizionat si sunt situate mai aproape de mare. Oferim camere de familie in fiecare categorie.
Camere superioare
Bucurati-va de imprejurimile dvs. pe terasa sau balconul dvs., cu o vedere frumoasa la gradinile noastre luxuriante. Toate mobilierele sunt realizate din lemn local in stilul african local. Toate camerele au plasa de tantari, aer conditionat pe doua niveluri, dus, toaleta, precum si TV prin satelit.
Camere Confort
Relaxati-va un pic mai mult. Toate camerele Comfort sunt situate mai aproape de plaja si de cladirea principala. Bucurati-va de imprejurimile dvs. pe terasa dvs., cu o vedere frumoasa la gradina. Pe langa camerele superioare, camerele Comfort ofera baie renovata, mini-frigider si aparat de ceai si cafea.
Camere Bahari
Relaxati-va putin mai mult si mai aproape de plaja. Toate Bahari sunt situate mai aproape de plaja. Bucurati-va de imprejurimile dvs. pe balcon sau terasa, cu o vedere frumoasa la gradina si / sau Oceanul Indian. In plus fata de camerele confort, camerele Bahari ofera un minibar aprovizionat si WiFi in camera.

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.