Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Neptune Beach Resort


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat pe nisipurile argintii ale plajei Bamburi, la 14 km nord de orasul Mombasa si la aproximativ 24 km de Aeroportul International Moi, Neptune Beach Resort mentine o atmosfera in aer liber datorita receptiei sale mari si a holurilor. Acest hotel este foarte popular printre oaspetii obisnuiti, oferind servicii foarte bune si o atmosfera de familie. Un punct culminant special este zona luxurianta de gradina si noua terasa cu vedere la Oceanul Indian. Exista multe zone linistite in intreg hotelul, inclusiv noua cafenea creata pentru a va oferi calm si relaxare. Holul generos si salile impresionante creeaza un sentiment in aer liber, lasandu-va suficient spatiu pentru experienta individuala de vacanta.

Facilitati:
Puteti lua masa la restaurantul complexului, care serveste mese pentru oaspeti in stil bufet. In timp ce restaurantul are ore fixe pentru mese, timpul pentru micul dejun poate fi prelungit pana la pranz, in functie de nivelurile de ocupare. Puteti alege dintr-o colectie de bucatarie globala si locala. Pentru distractia dvs., restaurantul organizeaza seri tematice.
Hotelul are, de asemenea, un bar distinct care va serveste sucuri de fructe, vinuri, bere si bauturi racoritoare.
De asemenea, puteti face o baie relaxata in piscina statiunii cu vedere la ocean. Exista o piscina separata pentru copii. Hotelul are, de asemenea, amenajari pentru jocuri de interior si un mic magazin pentru ridicarea de suveniruri sau obiecte de calatorie.
Frumusetea naturala a zonei poate fi vazuta pe plaja Bamburi si plaja Nyali. Wild Waters si Mamba Village merita, de asemenea, vizitate. Cu scufundari, windsurfing si excursii cu barca in apropiere, veti gasi o multime de aventuri in apa.
Atunci cand nu sunt pe plaja, oaspetii se pot bucura de activitati sportive de interior, precum tenis de masa, darts si biliard. La recepia cu program nonstop putei beneficia de servicii de schimb valutar si spalatorie.

Camere:
Neptune Beach Resort ofera un sejur confortabil fara pretentii, cu facilitati de baza, 78 de camere, in trei categorii din care se poate alege vacanta africana pe malul marii. Daca alegeti camerele standard, puteti fi siguri de aer conditionat complet, cu balcon si vedere la gradina. Camerele sunt dotate cu o plasa de tantari diafan si facilitati pentru prepararea de ceai si cafea fierbinte. Pentru bauturi reci, solicitati un mini-frigider aprovizionat in camera. Pentru divertisment si comunicare, utilizati televizorul cu servicii prin satelit, telefonul camerelor si serviciile gratuite de Wi-Fi. Baile private au cabine de dus si un uscator de par este pus la dispozitie. Folositi seiful pentru pastrarea obiectelor de valoare contra cost.
Camerele superioare includ toate caracteristicile camerelor standard si au dimensiuni putin mai mari. Puteti avea o vedere fantastica la gradina luxurianta a hotelului sau la piscina cu vedere partiala la mare. Oaspetii care aleg Master Suites la Neptun pentru sejurul lor pe plaja in Kenya vor fi intampinati cu un cos cu fructe. Aceste suite includ o zona de relaxare in plan deschis, cu minibar. In plus fata de facilitatile celorlalte camere, halate de baie si papuci sunt, de asemenea, furnizate pentru utilizare. In stil swahili, paturile de zi Lamu sunt amplasate pe balconul din fata oceanului pentru relaxare.

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.