Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Papillon Lagoon Reef

de la
2978  2949 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 11.12.2024 - 19.12.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Papillon Lagoon Reef se afla pe plaja Diani, la 10 minute de mers cu masina de magazinele Dianis. Mombasa se afla la 38 km, iar la Aeroportul Mombasa se ajunge cu masina in circa 1 ora si 15 minute.
Construit intr-un stil traditional swahili, hotelul se bazeaza pe nisipurile uimitoare ale plajei Diani, considerate pe scara larga ca fiind cele mai frumoase din intreaga Kenya si este inconjurat de gradini luxuriante, exotice, copaci antici de baobab si chiar de ciudata maimuta colobus. Locatia avantajoasa a hotelului il face o baza excelenta pentru a face un tur safari adanc in pustiul romantic african. Pe plaja, apele ademenitoare ale Oceanului Indian va asteapta si sunt cel mai bine explorate de scufundari. Echipa de scufundari a hotelului va fi bucuroasa sa va duca la recifele de corali colorate si caleidoscopice care se afla chiar in largul coastei.

Facilitati:
Bufet-restaurantul Baobab serveste preparate din bucataria internationala si din cea kenyana sub un acoperis din stuf. Restaurantul Bistro aflat langa piscina ofera micul dejun si pranzul, inclusiv preparate la gratar. Este disponibil un bar la care putei comanda din piscina. Bauturile pot fi servite si in camera.

Oaspetii au la dispoziie o sala de jocuri, tenis de masa, masaj, iar seara, programe de divertisment. Copiii pot folosi zona de joaca din interior. Se pot organiza, de asemenea, expediii de pescuit marin de adancime.

Pe plaja, apele ademenitoare ale Oceanului Indian va asteapta si sunt cel mai bine explorate de scufundari. Echipa de scufundari rezidenta a hotelului va fi bucuroasa sa va duca la recifele de corali colorate si caleidoscopice care se afla chiar in largul coastei. Alternativ, puteti sta la plaja si va puteti bucura de un loc de pescuit si poate prinde ceva pentru gratar mai tarziu sau puteti incerca mana la diverse sporturi nautice oferite. Daca va plictisiti de plaja, desi este putin probabil, hotelul ofera si terenuri de tenis la fata locului. Fotbalul pe plaja si voleiul sunt si activitati populare.
Copii: Scaune inalte si patuturi sunt disponibile la cerere. Exista, de asemenea, o zona de joaca interioara distractiva si o serie de activitati, cum ar fi tenis de masa, biliard, fotbal de masa si jocuri de societate. Hotelul ofera, de asemenea, un serviciu de babysitting, permitandu-le parintilor sa se bucure de ceva timp singuri stiind isi lasa copiii intr-un mediu sigur si supravegheat (de obicei este necesara o notificare prealabila cu 24 de ore).

Camere:
Fiecare camera are aer conditionat si balcon sau terasa cu vedere la gradini sau la ocean. Toate au baie proprie cu uscator de par, unele dintre ele oferind si TV prin satelit.
Camera cu vedere la gradina
Camerele cu vedere la gradina au balcon sau terasa cu vedere la gradina sau la piscina. Seifurile in camera sunt disponibile local la un cost suplimentar. Room service este disponibil pe tot parcursul zilei (10:00 - 17:30) pentru bauturi numai la un cost suplimentar.
Camera pe malul marii
Camerele de pe malul marii, asa cum v-ati astepta, sunt amplasate perfect pentru a va asigura o priveliste uimitoare asupra plajei Diani, care este considerata pe scara larga ca fiind cea mai frumoasa plaja din Kenya. Toate sunt dotate cu un pat dublu luxos cu baldachin, o canapea swahili ideala pentru copiii mici si mobilier modernizat. Camerele sunt dotate cu plasa de tantari, printre multe alte facilitati.
Family Room
Camerele de familie ofera vedere la gradina si un balcon sau o zona de patio unde va puteti bucura de imprejurimile luxuriante. Un serviciu de bauturi este disponibil pe tot parcursul zilei de la 10:30 pana la 17:30 la un cost suplimentar local, in timp ce seifurile de camera pot fi solicitate local la un cost suplimentar. Camerele sunt dotate cu plasa de tantari, printre multe alte facilitati.

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.