Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PrideInn Paradise Beach Resort

de la
3705  3625 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 12.12.2024 - 20.12.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

PrideInn Paradise Beach Resort and Spa, situat in exclusivitatea Coastal Estate este un refugiu linistit care ofera cel mai mare confort si servicii de neegalat. Ospitalitatea legendara si atentia la detalii creeaza o atmosfera de paradis pur - un loc in care va puteti scufunda fara efort in farmecul si atractia de neuitat din Africa.
Situat in Shanzu, la 1,5 km de casa de bilete KWS pentru parcul marin Mombasa, PrideInn Paradise Beach Resort and Spa, Mombasa are o zona de plaja privata, o piscina in aer liber si camere cu acces WiFi gratuit.
Punctul de vedere se afla la 5 km de PrideInn Paradise Beach Resort and Spa, Mombasa. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Moi, situat la 17 km de proprietate.

Facilitati:
Un mic dejun tip bufet este disponibil in fiecare dimineata la PrideInn Paradise Beach Resort and Spa, Mombasa. La complex veti gasi un restaurant care serveste preparate din bucataria africana, cu fructe de mare si pizza.
PrideInn Paradise Beach Resort and Spa, Mombasa ofera un gratar. Puteti juca biliard la unitatea de cazare si puteti inchiria masini.
Construit deasupra unei stanci, cu camere de tratament orientate spre ocean si un design arhitectural afro-asiatic, Bamboo Ocean Spa este cadrul ideal pentru relaxare si intinerire. Exista tratamente si terapii holistice concepute pentru nevoile specifice ale unui client individual, fiecare client la fel de important ca urmatorul.
Evadarea ideala din vacanta include cerul insorit, briza oceanului si plajele spectaculoase intr-o statiune plina de viata. Exista o multime de activitati si facilitati pentru a face vacanta interesanta si memorabila.

Camere:
La complex, fiecare camera este dotata cu birou si TV cu ecran plat. Camerele au baie privata, iar unele camere de la PrideInn Paradise Beach Resort and Spa, Mombasa au si balcon. Camerele unitatii de cazare au aer conditionat si dulap.
Camere standard cu vedere la gradina / piscina
Camere elegante, proiectate in stil modern, complet echipate, confortabile si decorate la un standard inalt, cu nuante pe partea calda a rotii de culori. Camera dubla standard se potriveste celor mai multe nevoi pentru o vacanta binemeritata. Toate aceste camere au vedere minunata la terenurile ingrijite extinse, piscina racoritoare si primitoare. Paradisul te invita sa explorezi ceea ce este posibil si sa creezi amintiri pe tot parcursul vietii.
Camere deluxe cu vedere la gradina / piscina
Aceste camere de lux prea spatioase, ascunse in diferite parti ale hotelului, ofera confort si stil, de genul pe care l-ati dorit. Camerele duble sau single au un pat king-size si, ca toate tipurile de camere, au baie privata.
Camere cu vedere la ocean
Vederi superbe ale oceanului intr-un spatiu destinat oaspetilor care vin pentru o ocazie speciala, un sejur mai lung, o pauza romantica sau pur si simplu pentru cei care doresc doar pace si liniste in timp ce sunt in vacanta.
Camera Family
Copiii pot fi in largul lor doar atunci cand stiu ca parintii lor nu sunt prea departe de ei. Aceste camere au un spatiu separat pentru copii in afara spatiului principal. Camera poate gazdui confortabil o familie de doi adulti si doi copii.
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.