Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sarova Whitesands Beach Resort and Spa

de la
3318  3252 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 12.12.2024 - 20.12.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Sarova Whitesands Beach Resort 5* este amplasat pe plaja Bamburi si ofera o panorama pitoreasca asupra Oceanului Indian. Hotelul este o destinatie populara de evadare pentru familii, deoarece exista o echipa numeroasa de personal special instruit care sa ii mentina pe copii fericiti toata ziua, dand astfel parintilor posibilitatea de a se relaxa.
Acesta este situat pe plaja cu nisip alb, la 20 km de aeroportul international si 14 km de centrul orasului Mombasa.

Facilitati
Hotelul Sarova Whitesands Beach Resort 5* ofera oaspetilor sai receptie 24 de ore, acces imediat la plaja amenajata, piscina, WiFi gratuit in toate spatiile publice, o gama variata de produse culinare si bauturi servite in restaurantele tematice si baruri, 5 piscine exterioare cu tobogane, centrul spa Tulia, gym, coafor, magazin de cadouri, parcare. Hotelul ofera posibilitatea practicarii a numeroase sporturi: tenis, volei de plaja, water polo, sporturi acvatice, scufundari si golf (in apropierea complexului). Pentru copiii intre 4-12 ani exista Ozone Kids Club, unde se desfasoara activitati in interior si in aer liber. Pentru copiii mai mici exista un loc de joaca special amenajat. Hotelul ofera serciviu de babysitting (la cerere, contra cost).

Camere
Hotelul Sarova Whitesands Beach Resort 5* dispune de 340 de camere spatioase si confortabile cu vedere la mare sau la piscina. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, plasa pentru tantari, telefon, WiFi, televizor, baie cu dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite, seif, minibar, room service, facilitati pentru preparat cafea/ceai, balcon sau terasa.

Masa
All inclusive

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.